in

Fasolică avea o plantație de marijuana de 350.000 de euro. Românul a fost arestat în Puglia

Peste 700 de kilograme de frunze și circa 170 de plante de cannabis sativa, arbuști cu înălțimea de circa trei metri, au fost descoperite de carabinierii din Cerignola, în Puglia, pe un teren din proprietatea statului. Valoarea plantației este de 350.000 de euro.

Toate plantele, din care ar fi fost posibil să se obțină peste 70.000 de doze de droguri cu o valoare comercială între 300 și 350 de mii de euro, au fost sechestrate. Carabinierii l-au arestat, în flagrant delict, pe Sandu Fasolică, de 46 de ani, de naționalitate română, pentru cultivarea de substanțe stupefiante de tip marijuana.

Militarii, pe timpul unei minuțioase inspecții a zonei din spatele râului Ofanto, pe terenuri din proprietatea statului, au dat peste o plantație îngrijită și ordonată de marijuana ascunsă perfect între vegetație spontană foarte deasă și luxuriantă, în localitatea Crocifisso di Liconia. Cu scopul de a constata materiala disponibilitate a acesteia, carabinieri au dispus un serviciu de supraveghere și observare până când l-au surprins pe bărbatul de 46 de ani care intenționa să îngrijească plantele, îndreptându-se pe malul râului și acționând o motopompă care declanșa un sofisticat sistem de irigare a plantației. În acel moment au intervenit militarii, care în ciuda tentativei de fugă a bărbatului, au reușit să-l blocheze și aresteze.

Fasolică a fost arestat pentru producere de substanțe stupefiante, cu circumstanța agravantă de cantitate masivă, și a fost dus la penitenciarul din Trani.


Citește și:

Români arestaţi pentru droguri și arme la Marsala

Droguri în casă, consilierul anti-români arestat

Arezzo, român prins cu cocaină pură în valoare de 500.000 de euro

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prăjitura ”Sex la tavă”

Crimă la Foggia, român arestat după fotografiile prezente pe profilul Facebook