Menu
in

Fenomen în Italia: badante devenite milionare peste noapte. Vile luxoase şi conturi grase, primite drept moştenire

Există un boom al badantelor care au primit moşteniri uriaşe în Orașul Florilor. Fenomenul a cunoscut o creștere exponențială în ultimele luni, ţinând cont că pandemia de Covid-19  a făcut multe victime în rândul persoanelor cu vârste de peste 80 de ani.

Clădiri întregi, mansarde în zone centrale şi milioane de euro au ajuns la femeile care i-au îngrijit pe bătrâni în ultimii ani de viaţă, conform publicației Riviera 24. Mai multe firme de avocatură și birouri notariale din Sanremo sunt acum implicate în cazuri cu testamente care valorează milioane.

Unele cazuri sunt de-a dreptul uimitoare. Unul foarte recent este al unei îngrijitoare din Italia care a moștenit de la o doamnă în vârstă, fără rude, o vilă în valoare de peste trei milioane de euro (scoasă imediat la vânzare), situată pe primul deal din Sanremo, plus câteva magazine pe via Roma. Alte două femei din Europa de Est care au avut grijă de o persoană în vârstă au devenit moştenitoarele unor penthouse-uri de lux, case cu piscine și un cont bancar de cinci cifre.

Incredibil este cazul unei badante de origine africană care probabil își va petrece următoarele câteva zile alegând unde să se mute între unul dintre cele patru apartamente moștenite, de la primul etaj la al patrulea, într-o clădire din Piazza Bresca. În cele din urmă, există și o îngrijitoare de origine sud-americană care, în ciuda faptului că nu a primit proprietăți, s-a trezit peste noapte cu un cont bancar în valoare de 2,5 milioane de euro. Și acestea sunt doar câteva dintre cele mai izbitoare testamente deschise în ultimele două sau trei luni.

Ce e drept, fenomenul testamentelor care au ca destinatari îngrijitoarele și menajerele nu este nou în regiunea Liguria. De fapt, provincia Imperia are o populație rezidentă printre cele mai vechi din Italia și este cunoscută ca fiind destinația oamenilor bogați care o aleg pentru a-și petrece ultimii ani din viață.

Celebru în zonă este cazul unui bătrân care a lăsat unui vechi prieten, care i-a fost alături în ultimele clipe de viață, o moștenire de zece milioane de euro.

În cele mai multe cazuri, precum și în cele descrise mai sus, când descoperă că nu beneficiază de nimic de pe urma celui decedat, rudele îndepărtate ale bătrânilor decedaţi contestă în instanță autenticitatea și veridicitatea testamentelor.

Experiența în instanțe arată că aceste rude nu reușesc aproape niciodată să își afirme motivele în instanță și astfel că îngrijitoarele își schimbă viața pentru totdeauna, devenint peste noapte milionare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version