in

Florența, româncă decăzută din drepturile părintești și-a răpit copilul din spital, dată în urmărire de autoritățile italiene

Un bebeluş român de numai 2 luni a fost răpit, în noaptea de miercuri spre joi, dintr-un spital din Italia, unde era internată pentru o fractură de femur. Fetiţa ar fi fost luată de propria mamă, care, la fel ca şi tatăl, nu avea voie să se apropie de copilă.

Până la această oră, părinţii copilei sunt de negăsit, fiind daţi în urmărire de autorităţi. Mama este acuzată de răpire. Fetiţa se afla în spitalul pediatric Meyer, din Florenţa, scrie observator.tv.

În noaptea de miercuri spre joi, micuţa ar fi fost răpită de mama ei, căreia îi era permis să se apropie de fetiţă doar ca să o alăpteze. Potrivit ANSA, mama româncă ar fi pătruns în spital şi ar fi fugit cu fetiţa.

Atât femeia de 30 de ani, cât şi tatăl copilei, ambii de origine română, au interdicţie de la tribunal să se mai apropie de fetiţa lor, având o decizie a instanței care le limitează drepturile părintești.

Presa italiană scrie că, la externarea din spital, copila urma să fie dată în îngrijirea Serviciilor Sociale din Pistoia.
https://www.gazetaromaneasca.com/focus/cronica-neagra/napoli-bebelus-roman-salvat-de-la-moarte-de-doi-politisti-italieni-tatal-micutului-beat-si-panicat/
https://www.gazetaromaneasca.com/focus/cronica-neagra/napoli-bebelus-roman-salvat-de-la-moarte-de-doi-politisti-italieni-tatal-micutului-beat-si-panicat/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coșmarul găsirii unei locuințe decente în Italia: ”Ești străin? Nu-ți închiriez casa”

Veneția, bunuri de un milion de euro confiscate de la o familie de români, vindeau sute de kg de droguri