in

A furat un seif cu 85.000 de euro la Veneția: Ion Cocoș, identificat după amprente

A dat lovitura pe 27 mai anul trecut, când pe timpul unuia dintre raidurile sale nocturne s-a trezit în fața unui seif care conținea aproape 85.000 de euro. Nu s-a mulțumit cu acea pradă și a furat și bacșișul de 300 de euro al personalului restaurantului „Al Brindisi” din Venezia.

După anchete îndelungate a fost identificat hoțul și acum împotriva lui Ion Bogdan Cocoș, român de 30 de ani, a fost executat un mandat de arestare preventivă.

Pentru a avea acces la pradă hoțul a trebuit să forțeze o ușă din spatele localului și să dărâme o parte a peretelui în care era zidit seiful. Agenții au reușit să recupereze părți lucioase ale peretelui și sticlele pe care răufăcătorul probabil le-a atins. Analizele ulterioare ale criminaliștilor au permis să se extragă porțiuni de amprente de pe o bucată de mozaic care se afla lângă seif și de pe două sticle atinse de autorul faptei. În urma confruntării amprentelor s-a ajuns la o identificare certă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Groparul Congresului Românilor de Pretutindeni, Ovidiu Iane, demis din funcția de secretar de stat de la Ministerul Diasporei

Cosenza, OMOR COMANDAT, român condamnat la 18 ani de închisoare