Menu
in

Italia, tânăr de 16 ani, paralizat, lăsat de părinți doar cu îngrijitoarea, găsit dimineața fără viață în patul său

Italia, tânăr de 16 ani, paralizat, găsit dimineața fără viață în patul său. Mama și partenerul ei plecaseră într-o excursie. Copilul fusese încredințat unei îngrijitoare. Niciun semn de violență pe corpul băiatului

Găsit dimineața fără viață în patul său

Autopsia va clarifica cauza morții unui băiat paralizat, în vîrstă de 16 ani, găsit fără viață în patul său în dimineața zilei de marți, 15 noiembrie, în Carnate, în zona Vimercatese. Examinarea medico-legală a fost ordonată de Procuratura din Monza (procurorul Marco Santini), după ce carabinierii au efectuat o inspecție în apartamentul din Viale Brianza.

Tânărul locuia cu mama sa, care era separată de soțul ei. Femeia, potrivit reconstituirii, nu se afla acasă în momentul tragicei descoperiri, așa cum au relatat martorii. Ea se afla în Turcia, în compania noului său partener, aparent pentru o scurtă vacanță.

Înainte de a face călătoria, ea și-a încredințat fiul unei îngrijitoare, care se afla acasă la sosirea poliției. Tatăl victimei, un locuitor din Torino, a fost cel care a alertat poliția. Potrivit relatărilor, acesta știa că fosta sa soție a părăsit Italia în ultimele zile și și-a încredințat fiul îngrijitoarei. Cu toate acestea, nu a reușit să ia legătura cu ea de ceva timp.

Tatăl a alertat carabinierii

Îngrijorat de prea multe apeluri telefonice fără răspuns, bărbatul a alertat carabinierii. Anchetatorii, care au deschis un dosar în acest caz fără suspecți, vor așadar să înțeleagă cum a murit băiatul handicapat, în vârstă de 16 ani, găsit în patul său, într-o casă în perfectă ordine și fără semne de violență.

Magistrații vor să evalueze dacă copilului i s-a garantat o îngrijire adecvată la domiciliu, având în vedere gravitatea afecțiunii sale. În primul rând, însă, se așteaptă răspunsurile de la autopsie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 55 In medie: 3.9]
Exit mobile version