in

Gest emoționant, un tânăr italian și-a cerut în căsătorie iubita, pe patul de spital, înainte ca ea să moară – VIDEO

Un clip emoționant s-a răspândit pe rețelele sociale, în Italia. Un tânăr și-a cerut în căsătorie iubita, internată în spital în stare gravă. Ea a murit după două zile, scrie Corriere della Sera.

Momentul a avut loc în Fucecchio, Firenze. Edoardo Parisi, în vârstă de 32 anni, și-a surprins iubita la spital. A îngenuncheat lângă patul ei și i-a oferit un inel: ”Vrei să te căsătorești cu mine?”.

”Dar ce zici? Ești nebun?!”, a reacționat Chiara Giuntoli. Fata a acceptat cu ochii în lacrimi. După două zile ea a încetat din viață. Se lupta de doi ani cu o tumoare.

”M-am gândit că acesta ar trebui să fie momentul nostru”, a explicat tânărul, care a postat înregistrarea pe facebook, alături de un mesaj pentru iubita lui.

”M-am gândit că tu, cât timp ai fost bolnavă, nu ai fost niciodată tristă. Nu pentru că nu înțelegeai situația, ci pentru că știai că tristețea ta m-ar fi afectat și pe mine. Ai zâmbit mereu și ai luptat. (…) Acum știu că dacă dragostea e adevărată, nimic nu poate despărți două persoane făcute pentru a fi împreună. Te iubesc!”, a scris Edoardo.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Este oficial: Românii care vin din Italia și Franța NU mai stau în izolare. Se pot relua zborurile

Româncă de 63 de ani, a vrut să-și pună capăt zilelor, s-a aruncat în apele râului Tibru