in

Guvernatorul regiunii Campania: ”Trebuie să luptăm cu imbecilii, cei care poartă masca în jurul gâtului”

Guvernatorul regiunii Campania din Italia se teme de un nou val de infectări. Temerile sale vin în contextul relaxării restricţiilor. Mai mulţi italieni au fost neglijenţi de la intrarea în faza doi a revenirii la normal. Guvernatorul De Luca se teme că oamenii au înţeles greşit redeschiderea şi unii dintre ei sunt lipiţi de spirit civic.

Guvernatorul regiunii Campania din Italia, Vincenzo De Luca, a declarat pentru CorriereTv că în acest moment există două tipologii de cetăţeni apăruţi pe fondul pandemiei: cei care nu poartă mască şi cei care o ţin la gât pe post de pandantiv. Măsurile de precauţie în contextul actual implică responsabilitate din partea cetăţenilor pentru a se proteja reciproc de virusul letal care a făcut ravagii în Italia.

”Trebuie să luptăm cu imbecilii dubli: imbecilul normal este cel care nu poartă mască. Dublul imbecil, cel care o poartă, dar îi atârnă în jurul gâtului, ca un pandantiv. Este un prost de două ori, pentru că are probleme să poarte o mască și nici măcar nu are protecție pentru sănătate »

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reguli noi la Vatican pentru credincioşii care vor participa la slujbele oficiate în Bazilica Sfântul Petru

Cum a fost evitată o problemă de imagine a României în Italia