in

Încearcă să mituiască carabinierii cu 20 de euro, român arestat pentru instigare la corupție

Bărbatul a fost oprit pe 7 februarie dimineața de carabinierii pe raza localității Comacchio, provincia Ferrara, în timp ce circula pe șoseaua statală Romea într-un vehicul cu capacitate cilindrică mare și numere străine.

Pe timpul controlului, șoferul a manifestat semne de agitație, determinând astfel militarii să aprofundeze verificările asupra mașinii. La bordul acesteia au fost găsite o bâtă din lemn cu lungimea de peste 50 de centimetri, un briceag de dimensiuni mari și un spray pentru autoapărare de tipul celor interzise.

Astfel carabinierii au început să redacteze pe numele românului, P.N.D., de 38 de ani, cu domiciliul în Italia, un proces-verbal de constatare în vederea punerii sub sechestru a obiectelor și mașinii. În acel moment românul s-a apropiat de militari oferindu-le 20 de euro, două bancnote de câte zece, pentru a-l ierta și a nu-i pune mașina sub sechestru.

Carabinierii l-au arestat în flagrant pentru infracțiunea de instigare la corupție și l-au dus la cazarma din Porto Garibaldi în vederea deferirii către autoritatea judiciară.

Una din trei familii dă mită. Cea mai mare rată din UE: 29% din gospodăriile româneşti recurg la mită pentru a-şi facilita accesul la servicii publice

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dată în urmărire în Italia pentru trafic de persoane, prinsă în România cu acte false

Inimă de ”badantă”: își cumpără poșetă și televizor cu cardul bătrânului decedat. Româncă arestată la Lucca