in

”Închiriez numai italienilor”: anunț șocant la Roma

Un anunț de închiriere afișat în cartierul multietnic Pigneto, la Roma, a suscitat polemici pentru că a exclus în mod explicit străinii.

”Închiriez italienilor” se citește în titlul anunțului care încă de la început eliberează terenul de orice neînțelegeri, ”Fără străini, droguri, oaspeți și animale”, și propune două camere de circa 18 metri pătrați, ”foarte silențioase și foarte luminoase”. Camera dublă, 320 de euro fiecare loc, iar pentru camera single costul urcă la 460 de euro.

”Bineînțeles la negru”, semnalează la AdnKronos Chiara, studentă la universitatea din Roma, care a dat peste anunț: ”Am sunat și mi-a și spus că nu este înregistrat legal, avizându-mă că în mod dificil voi reuși să găsesc ceva înregistrat…”. Pe afiș, însă, observă fata râzând cu un aer de amărăciune, proprietarul scrie și că oferă și cere ”SERIOZITATE”, în afară de ”respectarea regulilor TUTUROR” și ”împărtășite DE TOȚI”.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Și-au făcut ”provizii” de sărbători: au furat 9.000 de ciocolate și sute de bucăți de parmezan. Trei români arestați la Solferino

Raportul ISMU, prezentat la Milano: 200.000 de noi cetățeni. Românii, PRIMA COMUNITATE din Italia