in

Infidelitatea soției demascată în Corriere della Sera: a cumpărat o pagină întreagă pentru a-i comunica decizia de divorț

Un italian a luat decizia neobișnuită de a cumpăra o pagină întreagă din cotidianul Corriere della Sera, de vineri, pentru a-și denunța public soția de trădare sentimentală în serie și pentru a-i comunica faptul că divorțează de ea. Anunțul a dat naștere la numeroase discuții pe site-urile de socializare.

„După șapte ani, vreau să spun întregii Italii despre trădarea ta demnă de dispreț”, a scris bărbatul, care s-a semnat ”Enzo”, către soția sa ”Lucia”, în anunțul de o pagină publicat de ziarul Corriere della Sera.

El a acuzat-o că a avut mai multe aventuri amoroase, inclusiv cu unul dintre colegii lui de serviciu, cu antrenorul personal, cu un avocat și cu un partener de conversație online de pe chat cunoscut sub porecla „real_macho”.

„Căsătoria noastră s-a terminat. Eu te părăsesc”, a scris Enzo pe pagina închiriată în cunoscutul ziar italian. De asemenea, el a deschis o pagină pe Facebook numită „Il tuo ex marito” („Fostul tău soț”) care a atras aproape 4.500 de like-uri vineri dimineața, dublându-se după numai 2 zile (peste 10.000). Pe acea pagină se pot citi și multe din replicile soției…

„Le mulțumesc oamenilor care în acest moment îmi trimit mesaje de stimă, dar, credeți-mă, dacă aș fi avut de ales, aș fi fost mai bucuros fără ele. Mulțumiri din inimă pentru toată lumea”, a scris omul exasperat, pe pagina închiriată.


„Lucia”, scrie Corriere della Sera, nu a ezitat să îi răspundă, recunoscând că are o nouă relație. Totodată, femeia i-a reproșat lui ”Enzo” că vina pentru infidelitate i se datorează tot lui: ”Am început să merg la sala de sport pentru că îmi spuneai mereu că sunt grasă”.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După 15 ani de Italia, înapoi în ţară cu buzunarele goale: „Când s-a oprit ajutorul de şomaj, parcă ne-a lovit trenul.”

Indemnizații de maternitate și de paternitate. Iată cum se obțin în Italia