in

Investment Day Ediție Web

În Italia se află cea mai mare comunitate de români în afara țării, peste un milion de persoane, potrivit ISTAT. Ca și tine, lucrează, câștigă și cheltuie mare parte din banii lor în această țară.

S-au adaptat la viața în Italia, lucrează aici și susțin creșterea economică a Italiei, o țară în care se gândesc să trăiască sănătoși și să rămână cât mai mult posibil, dacă nu toată viața.

După cum bine știi, avantajele de a trăi și de a lucra într-o țară precum Italia sunt însoțite de un cost al vieții mai ridicat în comparație cu acela din România. Ca toți italienii, este necesar să te adaptezi unei presiuni fiscale care se simte tot mai puternic.

Viselor legate de un viitor în Italia se adaugă un prezent cu familii extinse care trebuie ajutate economic în țara natală, împrumuturi pentru casă, mașină, în Italia, care vin peste scumpirea cumpărăturilor de zi cu zi.

Este imposibil să intervenim asupra acestor aspecte care nu depind de noi, dar există un aspect pe care îl poți decide tu, acum. Acesta din urmă are legătură cu o administrare corectă a resurselor, a portofelului familiei, uneori mai plin, alterori mai gol. Este posibil să înfruntăm cheltuielile de zi cu zi și să economisim în același timp?

Da, există profesioniști care știu să te sfătuiască și să te îndrume pentru a face acum cele mai bune alegeri.

Când trebuie să începi să te gândești la aceste aspecte?

Ce înseamnă să economisești?

Ai dori să știi cum să investești mai bine resursele tale?

Pensia, pe care o dorești atât de mult, în Spania sau în România, va fi suficientă pentru viitorul tău?

Ai dori să menții nivelul de viață, al tău și al celor dragi, și să știi cum să pregătești în cel mai bun mod acest viitor?

Zvonurile pe care le auzim în jurul nostru, la bar, în autobuz, între rude și prieteni, nu reflectă întotdeauna realitatea statistică, acea realitate pe care o cunosc foarte bine profesioniștii din sectorul asigurărilor.

Iată de ce este important să vorbim, să ne bazăm pe sfaturile unui profesionist.

Vino și tu, marți, 25 octombrie 2022 la ora 18:30 în direct pe Facebook pe pagina ziarului Gazeta Românească https://www.facebook.com/gazetaromaneasca .

Isabela Popescu, consultant Alleanza Assicurazioni, va răspunde întrebărilor tale despre când e mai bine să începi să te gândești serios la viitorul tău.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Mă numesc Roxana, sunt româncă și caut o casă în Florența”: agentul imobiliar închide telefonul

areatst italia 22 furturi

Italia, recordul unui român la numărul de infracțiuni: 22 de furturi și agresiuni în patru luni de zile