in

Își bătea logodnica gravidă și o ținea închisă în casă, român arestat la Foggia

Un an și jumătate de chinuri, de la începutul lui 2015. Violențe fizice și rele tratamente sunt comportamentele pe care a trebuit să le suporte o tânără femeie din Stornara (provincia Foggia) din partea iubitului său, Alex Olteanu, de 22 de ani, de naționalitate română. Deși era gravidă, tânărul a început să o bată obligând-o să nu iasă din casă și chiar a adresat amenințări grave rudelor ei.

Conviețuirea și relele tratamente au continuat până pe 15 septembrie când, după unul dintre multele episoade de violență în fața fiului de numai câteva luni, femeia a reușit să fugă de acasă și să se refugieze în locuința unor rude. Rănile suferite pe timpul agresiunii erau atât de grave încât biata tânără a început să se simtă rău.

Odată însoțită la spital, medicii i-au diagnosticat diferite răni și fracturi în zona lombară, cu prognostic de vindecare de 21 de zile. Personalul medical a avertizat astfel personalul comisariatului. Invitată să-și denunțe partenerul de viață, victima a susținut că mai dorește să dea o șansă tatălui fiului, dar din fericire sora sa și polițiștii au convins-o să denunțe relele tratamente și abuzurile suferite.

La momentul prezentării denunțului a reieșit că Olteanu o obliga să rămână închisă în casă, și că la fiecare cerere de-a sa, de orice fel, bărbatul îi răspundea cu jigniri dure sau cu pumni și picioare, până în seara de 15 octombrie, când a fost agresată după o ceartă banală.

Femeia a reușit numai a doua zi, profitând de absența bărbatului și deși avea dificultăți serioase de deplasare, să fugă cu fiul său și să ceară ajutor unui cunoscut care a însoțit-o la locuința mamei, situată într-o altă localitate. Odată ajunsă în casa mamei, aceasta din urmă, speriată de faptul că fiica prezenta răni evidente pe față și nici nu reușea să stea în picioare, a chemat-o imediat pe cealaltă fiică care a decis să-și ducă sora la spital unde i-au fost acordate îngrijirile de rigoare.

După anchete detaliate, autoritatea judiciară a emis un mandat de arest preventiv în privința tânărului violent, acesta fiind acuzat de sechestrare de persoană, vătămare corporală gravă și rele tratamente în familie.


Citiți și:

Torino, româncă salvată de carabinieri după ce a aruncat pe geam bilet cu cerere de ajutor: ”Mă omoară, sună la 112!”

Guidonia, a preferat să se arunce de la balcon decât să mai trăiască în teroare. Românca a fost internată

Român arestat la Mortara: își persecuta soția, deși era încredințat în probă serviciilor sociale

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din Italia în Dosarul Statistic: O comunitate în contratendință, 1,15 milioane de români în Peninsulă

Ravenna, vindeau parfumuri și false Iphone-uri, cuplu de români arestat