in

Își caută tatăl dispărut misterios în Italia, polițiștii au găsit doar mașina bărbatului, cu portiera deschisă

Un român a dispărut în mod misterios în Italia, în timpul serviciului. Polițiștii au găsit doar mașina bărbatului, cu portiera deschisă. Românul Ioan Savu e căutat acum de anchetatori. Dispariția românului de 55 de ani a fost raportată de luni, pe 18 noiembrie, de către fiul său, care a anunțat carabinierii.

Conform anchetatorilor, Ioan Savu, care lucrează la o firmă de logistică din Stradella, provincia Pavia, a fost în acea zi la serviciu. El a venit în jurul orei locale 13.00, așa cum îi e programul. 

În jurul orei 18.00 însă, cu o oră înainte de terminarea programului, românul a plecat de la muncă. Și-a lăsat în schimb telefonul pe biroul său, spune observator.tv, care citează presa italiană. De atunci, nu se mai știe nimic de el.

Îngrijorat pentru că bărbatul nu a revenit acasă, fiul său a cerut ajutorul autorităților. Alertați, polițiștii au început cercetările. Ei au găsit mașina românului în parcarea firmei, și, în mod ciudat, avea portiera deschisă.

Anchetatorii italieni iau în calcul toate variantele în cazul misterioasei dispariții.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Minim istoric al leului față de euro. «Emigranții care pleacă din România nu mai trimit la fel de mulți bani în țară»

Alegerile în Diaspora au început, sub amenințarea conexiunii slabe la Internet. STS trimite routere și noi tablete în străinătate