in

Italia a anunţat că 96% dintre persoanele decedate de coronavirus aveau şi alte boli

Aproape 96% dintre persoanele infectate cu noul coronavirus decedate în Italia aveau alte afecţiuni, arată datele Institutului italian de Sănătate Publică.

”Cele mai noi date arată că noile cazuri şi decese au un profil comun: este vorba de mulţi vârstnici care aveau şi alte afecţiuni”, a declarat Silvio Brusaferro, directorul Institutului italian de Sănătate Publică.

Conform datelor Institutului italian de Sănătate Publică, media de vârstă a persoanelor decedate în Italia de coronavirus este de 80 de ani. Aproximativ 60% dintre persoanele decedate aveau alte cel puţin trei boli, iar 20%, alte două afecţiuni. Peste 68% aveau hipertensiune, 30% sufereau de diabet, iar 28% boli cardiace. Doar 124 de victime nu aveau alte patologii.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, marţi seară, că bilanţul epidemic este de 32.955 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 230.555.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

George Soros, atac la Matteo Salvini. Replica fulminantă a liderului Lega: „Speculant fără scrupule”

Relaxarea restricțiilor în Italia, au ieșit prostituatele românce pe stradă, cu mască, termoscaner și gel igienizant. VIDEO