in

Italia: Angela a murit la 24 de ani după ce a ieșit de la spital, venise pentru că îi curgea sânge din nas

Italia: Angela a murit la 24 de ani după ce a ieșit de la spital. Există un dosar deschis de magistratură, dar și o anchetă internă a Asl Napoli 2 Nord în cazul morții unei femei de 24 de ani din Licola, un cătun din Giugliano, în Campania, survenită ieri seară în camera de urgență a spitalului Santa Maria delle Grazie, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Citiți și: Tragedie teribilă la Taranto, trei tineri de 13, 19 și 20 de ani au murit după ce mașina s-a izbit de un zid, părinți au văzut accidentul

Italia: Angela a murit la 24 de ani după ce a ieșit de la spital

Angela Brandi, acesta este numele ei, fusese externată cu doar câteva ore mai devreme din același spital unde fusese internată pentru un disconfort care ar fi fost cauzat – după cum precizează o notă a aceleiași autorități sanitare locale – „de varice la nivelul septului nazal”. Ea suferea de o scurgere de sânge din nări.

Otorinolaringologul care o examinase, după ce a pus diagnosticul, a decis să o externeze pe tânără, care, însă, când s-a întors acasă câteva ore mai târziu, s-a plâns de o nouă afecțiune. Rudele au dus-o înapoi la Santa Maria delle Grazie, unde, însă, Angela Brandi „a intrat în stop cardiac și moartea nu a mai putut fi evitată”.

La scurt timp, la fața locului au sosit carabinierii, chemați de rudele fetei. Iar autoritatea sanitară Asl Napoli 2 Nord a subliniat că „a oferit o colaborare promptă și imediată Autorității Judiciare prin predarea întregii documentații clinice solicitate și are încredere în investigațiile dispuse de aceasta pentru a stabili cauzele și eventualele responsabilități”.

Astăzi, directorul general Mario Iervolino și-a exprimat „profundele condoleanțe și apropierea față de familia fetei”. Între timp, autoritățile judiciare ar putea dispune efectuarea unei autopsii asupra corpului tinerei, care a rămas în spital.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
Șofer român blocat cu camionul sub un pod în Italia

Nu respectă indicatoarele și se blocheaza cu camionul sub pod, șofer român sancționat

Doliu în lumea sportului. O boală bruscă îl lovește pe fostul jucător de la AC Milan