Menu
in

Italia: arestată ”Madame Somnifer”, îngrijitoarea care adormea bătrânele, apoi le lua banii, bijuteriile și ceasurile

Italia: arestată ”Madame Somnifer”, îngrijitoarea care adormea bătrânele, apoi le lua banii, bijuteriile și ceasurile. Două bătrâne care au fost narcotizate, o a treia care ar fi urmat, iar nepoata uneia dintre ele înșelată și adormită la rândul ei, scrie romatoday.it.

Acesta este rezumatul cazului „Madame Somnifer”, o ucraineancă în vârstă de 48 de ani, ale cărei fapte au fost scoase la iveală de ancheta poliției de stat, combinând o serie de episoade petrecute de-a lungul timpului.
Citește și: Româncă de 37 de ani moare brusc pe canapea la Roma: „Credeam că doarme”

Italia: arestată ”Madame Somnifer”

Arestarea a avut loc a doua zi după moartea uneia dintre bătrânele implicate în acțiunile sale. O femeie în vârstă de 97 de ani, a cărei stare de sănătate, deja precară, înrăutățită în ultimele zile, a murit.

Tocmai pentru a o asista, femeia ucraineană de 48 de ani fusese angajată în luna martie. Pe 25 martie, însă, ceva a mers prost în planurile îngrijitoarei. De fapt, nepoata bătrânei îngrijitoare a mers să o viziteze și și-a găsit bunica dormind profund.

Când i s-a cerut o explicație, ucraineanca a explicat că a ajuns la casă și a găsit-o pe bătrâna de 97 de ani deja în pat și nu a vrut să o trezească. Explicație credibilă, însoțită de oferirea unei băuturi tinerei nepoate.

Le dădea benzodiazepină

După ce a băut-o, tânăra s-a trezit 24 de ore mai târziu, amețită și ușurată de 550 de euro. Plângerea a fost imediat raportată la secția de poliție din Tuscolano, care, în timpul anchetei, a descoperit un episod similar care a avut loc în iulie anul trecut în Ostia.

Și în acel caz, îngrijitoarea adormise o femeie în vârstă de 86 de ani, făcându-i să bea o băutură cu benzodiazepină în ea, iar apoi îi furase o mie de euro în numerar, verighete și patru ceasuri de valoare.

În urma investigațiilor, polițiștii au depistat-o pe femeia de 48 de ani la domiciliul unei bătrâne unde fusese angajată cu câteva zile înainte și unde – probabil – ar fi pus în aplicare același ”modus operandi”. Arestată, se așteaptă acum validarea arestului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version