Menu
in

Italia, grup WhatsApp pentru evitarea patrulelor de poliție, sute de membri, administratorii căutați

Italia, grup WhatsApp pentru evitarea patrulelor de poliție, cu sute de membri, administratorii căutați. Un instrument care favorizează, de asemenea, infractorii căutați și condamnați care, datorită acestui grup, pot evita să se întâlnească cu poliția. În acest fel a fost interpretată existența și folosirea de sute de persoane a unui asemenea grup. Astfel, forțele de ordine încearcă să dea de urma administratorilor.
>>> Dezvăluire șocantă: escrocheria cu surdo-muți din România prin care statul italian a pierdut 1,3 milioane de euro

Italia, grup WhatsApp pentru evitarea patrulelor de poliție

‘Raportarea’ în epoca aplicațiilor și a rețelelor sociale nu mai este ceea ce era odată. Până de curând, automobiliștii, cu siguranță nu toți, își aprindeau luminile pentru a-i avertiza pe ceilalți automobiliști (aflați pe banda din sens opus) de prezența unor limite de viteză sau a unor puncte de control. Astăzi, însă, cineva s-a gândit să creeze un grup WhatsApp pentru a-i informa pe ceilalți utilizatori din Brescia și din provincia sa despre posibila prezență a punctelor de control ale carabinierilor, poliției și poliției financiare.

O acțiune chiar mai ilegală decât luminile intermitente, deoarece grupul în cauză – care are sute de participanți – se transformă într-un instrument de eludare a legii. Un ajutor atât pentru cei care au băut câteva pahare după câteva nopți petrecute în cluburile din Brescia, care în acest fel ocolesc orice control menit să asigure siguranța rutieră, cât și pentru infractorii căutați și condamnați care, datorită acestui grup WhatsApp, pot evita întâlnirea cu poliția.

După cum ne putem imagina cu ușurință, se folosește un limbaj codificat pentru a avertiza despre prezența patrulelor de poliție de-a lungul drumurilor bresciene. Și, într-adevăr, pe lângă mesaje, în grup circulă câteva fotografii și videoclipuri cu mașini ale poliției și carabinierilor. Între timp, forțele de ordine încearcă să dea de urma administratorilor.

sursa: brescia.corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Exit mobile version