in

Lacul Martignano, baie fatală după masă: Maria Cristina Bejenariu a murit în fața fiicei și a partenerului ei

Baie fatală după masă la lacul Martignano: Maria Cristina Bejenariu

Baie fatală după masă la lacul Martignano: Maria Cristina Bejenariu a murit în fața fiicei și a partenerului ei. Tragedie la Lacul Martignano, lângă Roma: femeia avea 43 de ani.
>>> Siracusa, român de 54 de ani mort în timp ce făcea baie în mare: „I s-a făcut rău brusc”

Baie fatală după masă la lacul Martignano: Maria Cristina Bejenariu a murit în fața fiicei

Ea a murit în fața ochilor fiicei sale și a partenerului său. Victima este Maria Cristina Bejenariu, de 43 de ani cu domiciliul în Roma. Luni, Maria Cristina a fost la plajă cu nepoata ei de 3 ani, fiica ei de 16 ani și partenerul ei. Cei patru au fost la lac pentru a petrece ziua în natura nealterată a parcului Bracciano și Martignano.

Din câte au spus unii martori prezenți, aceștia au mâncat și apoi, la scurt timp, mama și fiica au intrat în apă să se scalde. Câteva secunde au fost suficiente pentru a se simți rău. Pentru femeie acea baie a fost fatală.
>>> O româncă din Sicilia s-a sinucis de frică și disperare, fostul partener, deși condamnat, i-a făcut viața un coșmar

Fiica a fost dusă la spital

Cu ea în apă era fiica ei de 16 ani, care a avut și ea simptome de leșin în timp ce era deja scufundată și a cerut imediat ajutor. Din fericire, ea a fost imediat văzută și salvată mai întâi de oamenii care se aflau în apropiere. Fata a fost transportată cu elicopterul de urgență la spitalul Gemelli din Roma.

La fața locului s-a aflat și nepoata victimei, o fetiță de trei ani, și partenerul care a asistat la dramă și care în acele momente a avut grijă de micuță deși era încă în stare de șoc. Să-ți pierzi partenerul în câteva secunde și să nu-i poți salva viața pentru că totul s-a întâmplat atât de repede, este un mare șoc.

Baie fatală după masă la lacul Martignano – La fața locului, pe lângă lucrătorii sanitari de la 118, și carabinieri ai Compagniei di Bracciano. Medicul legist care a intervenit trebuie să stabilească acum cauza exactă a bolii. După autopsie se vor ști mai multe: nu este exclus ca victima și fiica ei să fi mâncat ceva care apoi a provocat congestie. Pentru astăzi a fost programată o necropsie. Din păcate, dacă mănânci și în timpul digestiei treci de la o temperatură a corpului la alta, riști să mori, scrie Il Messaggero.
>>> Sicilia, s-a dus la grătar și s-a înecat, Alin Marian Balan avea 42 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romanca sinucis violente

O româncă din Sicilia s-a sinucis de frică și disperare, fostul partener, deși condamnat, i-a făcut viața un coșmar

Un băiețel român de 6 ani s-a înecat în mare la Margherita di Savoia

Tragedie la Margherita di Savoia, un băiețel român de 6 ani s-a înecat în mare. „Era cu fața în jos în apă”