Menu
in

Italia, mănâncă o floare otrăvitoare și moare, expert în ierburi medicinale confundă păpădia cu o altă plantă

Italia, mănâncă o floare otrăvitoare și moare, expert în plante medicinale confundă păpădia cu o altă plantă. Bărbatul de 56 de ani, din localitatea Calolziocorte, o comună din provincia Lecco, pregătise o supă cu niște legume și flori asemănătoare păpădiilor. S-a simțit imediat rău și a fost spitalizat la Merate, unde a murit.

>>> Italia, popcorn pentru microunde RETRAS din supermarketurile Lidl, din cauza unui pesticid periculos

Italia, mănâncă o floare otrăvitoare și moare

A murit după două zile de agonie, cel mai probabil din cauza unei intoxicații alimentare. A fost ucis de niște plante otrăvitoare pe care le culesese din pădure: flori toxice, în loc de păpădie, care este comestibilă.

Se fac cercetări pentru a afla cauza morții unui bărbat de 56 de ani din Calolziocorte, expert în plante medicinale sălbatice, care a fost lovit de o boală care nu i-a lăsat nicio șansă.

La scurt timp după ce a consumat plantele, gătite împreună cu câteva legume, s-a simțit foarte rău: greață și dureri de stomac. Apoi a fost internat la spitalul din Merate și transferat la secția de terapie intensivă, unde starea sa s-a agravat până la decesul survenit în timpul nopții.

Consternare în sat, unde bărbatul era foarte cunoscut. Pasionat de fotbal și colaborator al Foppenico Polisportiva, lasă în urmă soția și doi copii.

sursa: Corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version