in

Italia, morți și răniți grav: două familii distruse în urma unui accident pe A25

Tragedie pe 14 august pe A25 unde, din cauza unui accident, au murit o femeie de 53 de ani din Anzio și o fetiță de 9 ani din Tivoli. În urma dramaticului impact au fost și patru răniți.

Este bilanțul unui accident care s-a produs pe autostrada A25 între Celano și Avezzano, pe sensul de întoarcere către Roma.

În accident au fost implicate două familii care și-au petrecut sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului în Abruzzo.

Victimele sunt Gabriela Popescu, de 53 de ani, româncă rezidentă la Anzio, și M.M., fetiță de 9 ani, din Tivoli. Micuța călătorea împreună cu părinții și fratele ei într-un suv Toyota. Mama fetiței de 9 ani este în stare gravă, în timp ce starea tatălui și fratelui nu sunt îngrijorătoare.

Femeia de 53 de ani din Anzio, Gabriela Popescu, se afla la bordul unui Opel Agila condusă de soț. Răniții sunt internați la spitalul din Avezzano.

Dinamica accidentului este în analiza Poliției Rutiere din Pratola Peligna.

Potrivit cercetărilor poliției rutiere din Avezzano, mașina suv, la bordul căreia se afla familia, a tamponat autoturismul Opel Agila, în care călătorea cuplul. Din cauza ciocnirii utilitara a ieșit de pe carosabil, provocând moartea Gabrielei Popescu care a sfârșit pe jos lângă barierele de protecție.

În urma impactului, fetița de nouă ani din suv a fost aruncată în mijlocul carosabilului. Toți ceilalți ocupanți ai celor două vehicule au fost răniți.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Catania, jaf la drumul mare, capturați doi tâlhari români

Cerveteri, român de 21 de ani carbonizat în mașină, rămas blocat în interiorul vehiculului