in

Italia promovează vaccinarea cu regizorul de Oscar Giuseppe Tornatore. ”Camera îmbrățișărilor”, un videoclip care te va face să plângi

”Camera îmbrățișărilor” este titlul primului videoclip, dintre cele 4 care vor fi produse, conceput și regizat ”pro bono” de Giuseppe Tornatore, la cererea comisarului extraordinar pentru situația de urgență Covid-19, pentru promovarea la nivel național a campaniei de vaccinare anti-covid care a început. 

Tornatore a fost de acord să contribuie cu talentul său la lupta împotriva virusului, chemându-l pe maestrul Nicola Piovani să colaboreze pentru muzică.

Giuseppe Tornatore (Bagheria, 27 mai 1956) este regizor, scenarist, producător de film și editor italian, cunoscut pentru mai multe filme care s-au bucurat de un succes considerabil în Italia și în străinătate. Printre diferitele premii a câștigat un Glob de Aur , un Grand Prix special al juriului la Festivalul de Film de la Cannes din 1989, două premii BAFTA și zece premii David di Donatello . Filmul său Nuovo Cinema Paradiso a câștigat OSCARUL pentru cel mai bun film într-o limbă străină.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Abia întorși din Italia s-au ales cu dosar penal și amenzi: erau obligați la carantină, dar au ieșit cu mașina la plimbare și au făcut accident

inchisoare

Încă un miliardar român s-a refugiat în Italia în aşteptarea sentinţei. Riscă până la 17 ani de închisoare