in

Italia rămâne în carantină până la 1 mai. Borelli: ”Trebuie să fim foarte riguroşi”

Carantina naţională din Italia pentru încetinirea propagării noului tip de coronavirus va fi probabil prelungită până după 1 mai, a declarat vineri şeful Agenţiei de Protecţie Civilă din Italia, Angelo Borrelli, la postul public de radio RAI.

Săptămâna aceasta guvernul italian a extins până pe 13 aprilie carantina, care presupune restricţii severe asupra deplasărilor şi suspendarea tuturor serviciilor şi firmelor care nu sunt considerate esenţiale pentru menţinerea reţelei de aprovizionare a Italiei.

Într-un interviu acordat radioului de stat RAI, Borrelli a fost întrebat dacă măsurile ar trebui să rămână în aplicare mai multe săptămâni. „Din păcate, vor fi” (menţinute), a răspuns el. „Nu cred că această situaţie… se va încheia până la 1 mai, trebuie să fim foarte riguroşi”, a spus Angelo Borrelli.

Până joi, Italia a înregistrat oficial 13.915 de decese cauzate de COVID-19, mult mai multe decât orice altă ţară din lume. 

https://ziarulromanesc.at/romani-in-strainatate-217-confirmati-pozitiv-25-morti-zero-cazuri-in-austria/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Medic italian în România, în prima linie în combaterea epidemiei: ”Eu am făcut un jurământ și este valabil în orice situație, în orice țară”

Iohannis, apel către românii din diaspora: ”Dragii mei, nu veniţi anul acesta acasă de sărbători!” VIDEO