in

Italia, situație incredibilă: o mamă a acceptat 600 de euro pentru a nu-l denunța pe un bărbat care i-a agresat sexual fetița de 9 ani

Italia, situație incredibilă: femeia ar fi primit 600 de euro de la presupusul agresor. Copilul avea 9 ani în momentul violenței și a dezvăluit acest lucru unui profesor.

Aceasta ar fi tăcut despre pipăirea fetiței sale în schimbul a 600 de euro, primiți de la presupusul agresor pentru a nu fi denunțat, scrie Corriere della Sera.

Iar acum, împreună cu acesta din urmă, riscă să fie judecată: ea sub acuzația de complicitate, el sub acuzația de agresiune sexuală, agravată pentru că a fost comisă asupra unui minor.

Italia, situație incredibilă, comportament de neînțeles al unei mame

Faptele datează din vara anului 2020 și ar fi avut loc pe o plajă din Porto Cesareo, una dintre cele mai populare stațiuni balneare din Salento.

Aici, potrivit reconstituirii anchetatorilor carabinierilor, presupusul pedofil a pipăit-o pe fetiță – care la acea vreme avea doar nouă ani – sub pretextul de a merge împreună să înoate în mare, întinzându-și mâinile peste părțile ei intime.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani din Copertino, ar fi abuzat-o după ce a apucat-o cu forța pe fată și a ținut-o aproape de el, spunându-i să nu-i spună nimic mamei sale.

Citiți și: Scenă terifiantă la Piacenza, ucraineancă violată pe stradă, în timp ce unii filmează scena. Primarul: ”Ceea ce s-a întâmplat este înfiorător”

Copilul a dezvăluit molestarea unei profesoare

Ceea ce a declanșat ancheta procurorului de la Parchetul din Lecce, care a ajuns acum la prima etapă, odată cu notificarea avizului de încheiere a cercetărilor preliminare celor doi suspecți, a fost mărturisirea făcută de minoră unei profesoare, care, cel puțin la început – poate pentru că era speriată – a ținut pentru sine teribilul secret. Și astfel, afacerea a ajuns în atenția carabinierilor.

Convocată la cazarmă de către militari pentru a fi audiată, mama fetei – deși a recunoscut că era conștientă de ceea ce i se întâmplase fiicei sale – a încercat să acopere suspectul: mai întâi indicând că un „unchi” neidentificat al fetei era responsabil (așa cum fusese deja raportat profesorului); apoi refuzând să ofere informații utile pentru identificarea presupusului agresor.

Tăcerea ei, așa cum a reieșit din anchetă, ar fi fost cumpărată de bărbatul de 40 de ani pentru 600 de euro: „Mi-a fost teamă de o reacție violentă din partea soțului meu”.

După ce și-a verificat capacitatea de a depune mărturie, tânăra a confirmat violențele la care a fost supusă în timpul incidentului probatoriu în fața procurorului. Cei doi suspecți sunt apărați de avocații Raffaele Leone și Luigi Rella.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

„Reprezintă un pericol pentru cei vindecați”. Alarma cercetătorilor, mărturia șocantă a unui cuplu

Hariclea-Darclee

La Milano va fi amplasată o placă memorială a marii soprane române Hariclea Darclée