in

La Repubblica susține că premierul Boris Johson și-a botezat copilul în Italia. Downing Street: ”Această poveste este complet neadevărată”

Guvernul britanic a dezminţit luni că premierul Boris Johson s-ar fi deplasat în Italia la mijlocul lunii septembrie, aşa cum a scris cotidianul italian La Repubblica, Downing Street precizând că prim-ministrul nu a călătorit în Peninsulă în ultimele luni, transmite Reuters.

Potrivit cotidianul La Repubblica, care citează un comunicat al autorităţii aeroportuare din Perugia, Boris Johnson a fost văzut în acest oraş între 11 şi 14 septembrie. Johnson a călătorit la Perugia pentru a-şi boteza fiul născut în această vară, Wilfred, adăugă publicaţia.

”Această poveste este complet neadevărată”, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street 10.

Prim-ministrul nu a călătorit în Italia în ultimele luni. Oricine publică aceste afirmaţii repetă un fals”, a adăugat purtătorul de cuvânt al biroului lui Johnson.

Puţin mai devreme, secretarul britanic al transporturilor, Grant Shapps, a spus şi el că informaţia este eronată. ”Din câte înţeleg, este complet neadevărat. Am verificat încă o dată în această dimineaţă şi este vorba despre o poveste eronată”, a afirmat responsabilul britanic.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Rovigo, impact teribil între două mașini, ambii conducători morți, unul dintre ei este un român de 54 de ani

Explozie de Covid în rândul culegătorilor de mere din nordul Italiei, 52 de români pozitivi