in

La Roma, manifestanții no-vax invocă Tribunalul de la Nürnberg împotriva virusologilor

Ieri în Italia au avut loc mai multe manifestații împotriva caracterului obligatoriu al vaccinului și impunerii Pașaportului Verde (Green Pass). La Roma s-a invocat un proces ca la Nürnberg contra virusologilor.

Doctorul De Donno

La Milano, circa 50 de manifestanți prezenți în piazza Fontana au comemorat figura lui Giuseppe De Donno, fostul șef de pneumologie la spitalul Carlo Poma din Mantova care a fost primul care a descoperit tratamentul Covid cu transfuzii de plasmă hiperimună anul trecut.

„Mai bine să mori liber decât să trăieşti ca sclav”, mii de italieni au protestat contra pașaportului Covid – VIDEO

Giuseppe De Donno s-a sinucis cu două zile în urmă, fiind marginalizat de sistemul de sănătate, iar tratamentul său nu a fost acceptat de OMS și de Ministerul Sănătății din Italia.

De Donno a fost amintit și la Roma, de manifestanții adunați în Piazza del Popolo.

„Unul dintre cei mai mari doctori italieni a fost ucis. El a fost ucis pentru că găsise cel mai mare tratament gratuit. De Donno ne veghează” a spus, cu un megafon, avocatul Edoardo Polacco, în Piazza del Popolo.

„De Donno tu ești viu ca cei pe care i-ai salvat”, „Un mare doctor De Donno care a salvat zeci de vieți cu plasmă hiperimună” și „Adio erou, ai înnobilat medicina”, sunt câteva dintre pancartele care amintesc de medicul care și-a luat viața marți.

De Donno, a fost găsit mort în casa sa din Curtatone, în zona Mantova. Avea 54 de ani.

În stadiile incipiente ale pandemiei, a fost printre primii care au încercat să trateze Covid cu plasmă hiperimună, o terapie în jurul căreia, după un prim entuziasm inițial, s-a creat un anumit scepticism.

La începutul lunii iunie, el a demisionat de la spitalul Mantova pentru a începe să profeseze ca medic generalist în Porto Mantovano în urmă cu câteva zile.

Procesul de la Nürnberg

În mulțime, scrie agenția AGI, sunt mulți cei care doresc un proces ca la Nürnberg pentru virusologi precum Ilaria Capua, Roberto Burioni, Matteo Bassetti acuzați că alimentează un climat de ură împotriva celor nevaccinați.

Plângeri penale vor fi prezentate în toate instanțele din Italia.

„Au avut curajul să crească nivelul de urgență sanitară, dar pe ce bază? – a spus avocatul Nino Moriggia. Cu green pass în loc să împartă mișcarea (de protest), ne unesc și vom putea să îi scoatem pe acești criminali”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 92 In medie: 4.4]
maternitate bucuresti

Lipsă acută de medici ATI în România! Naşteri sistate într-o maternitate din Bucureşti

A ţinut sub teroare o tânără mai bine de doi ani şi a obligat-o să se prostitueze în Italia, românul a fost arestat în țară