Menu
in

La7, jurnalistul Luca Telese, propunere șoc: „Nu te vaccinezi? Îți trimit carabinierii” VIDEO

„Obligație de vaccinare imediată pentru cei peste 50 de ani, trimiterea carabinierilor acasă la cei care nu vor”: Luca Telese face această propunere vorbind la Coffee Break, emisiunea de dimineață de la televiziunea La7.

Potrivit jurnalistului, numai prin protejarea celor fragili, este posibil „să evităm un al patrulea val care poate fi cu adevărat periculos”.

El a subliniat, de asemenea, că deocamdată nu există încă o forță politică care să fi ridicat această problemă sau care să fi vorbit în acești termeni.

„Sunt cu adevărat uimit. Navigăm la întâmplare – a spus jurnalistul, plângându-se de indecizia politicii -. Avem 4 milioane și jumătate de italieni peste 50 de ani care au evitat vaccinul și sunt cei care riscă cel mai mult”.

Menajere și badante, dacă nu se vaccinează, riscă să fie concediate. „Credem că este corect ca lucrătorii din sector să fie vaccinați”

Telese a clarificat apoi cine poate fi numit cu adevărat no-vax: „No vax nu sunt cei pitoresti care-mi trimit un e-mail spunând că ne injectează o soluție care, odată ajunsă în sângele nostru, va construi un android care ne va comanda creierul.

No-vax sunt cei care au mici temeri mizerabile, care pot avea îndoielile tuturor, dar nu le pot depăși, cei care așteaptă să vadă ce se întâmplă cu ceilalți ”.

Ofertă de “nerefuzat” în România: Vaccinare şi mici cu muştar!

În cele din urmă, jurnalistul, vorbind pentru cei care deja s-au imunizat, a spus: „Ne-am vaccinat pe noi și pe copiii noștri. Și am făcut-o nu numai pentru noi, ci pentru alții”. Apoi un apel din suflet: „Acum este rândul tău pentru că altfel vei plăti prețul pentru această lașitate”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version