in

Manduria, menajeră româncă de 46 de ani, bătută și jefuită de doi italieni

Pe 18 februarie, carabinierii din Manduria (Taranto) au arestat în flagrant delict doi italieni cu antecedente penale: Gentile Francesco, de 25 de ani, şi Rizzello Antimo Antonio, de 23 de ani, responsabili pentru un jaf comis în locuinţa unui bătrân, în dauna unei menajere de naţionalitate română.

Un subofiţer în afara serviciului i-a observat pe cei doi având un comportament suspect. Militarul a remarcat mersul grăbit al lui Gentile care, după ce a parcurs pe jos o porţiune de stradă, privind înapoi din când în când, a sărit zidul de împrejmuire al unei locuinţe în construcţie şi s-a făcut nevăzut. Plutonierul, sigur că cei doi tocmai comiseseră o infracţiune, a început să-i urmărească şi şi-a contactat colegii.

După câteva minute, Centrala Operativă a Carabinierilor din oraş a primit un apel telefonic de la fiul unui pensionar rezident în apropiere, care solicita intervenţia unei patrule, fiindcă doi tineri tocmai au dat o spargere în locuinţa bătrânului său tată, rănind-o la faţă pe menajera română de 46 de ani.

În detaliu, după ce li s-a deschis uşa de către menajeră, cei doi i-au smuls de la gât lănţişorul din aur, lovind-o la faţă şi trântind-o la pământ pentru a putea fugi. Femeia a fost transportată la Secţia de Urgenţe de la spitalul din Manduria, unde i-a fost diagnosticată o contuzie la pomete şi a primit douăzeci de zile de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor militar au înţeles că era vorba în mod clar de doi subiecţi deja cunoscuţi forţelor de ordine şi s-au pus pe urmele lor, localizându-l pe Rizzello pe străzile din oraş şi pe Gentile la Avetrana.

Duşi la cazarmă, cei doi au fost recunoscuţi, după trăsăturile somatice, statură şi îmbrăcăminte, drept autori ai jafului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma – Teatrul Tendastrisce, spectacol dedicat mărțișorului și zilei de 8 martie: ”Împreună pentru a ne cunoaște mai bine”

Roma, grav accident de muncă, muncitor român electrocutat