in

Matteo Salvini părăsit de partenera de viață, Elisa Isoardi a anunțat finalul relației printr-un selfie

Vicepremierul Italiei, Matteo Salvini, obișnuiește să folosească rețelele de socializare online, iar de data aceasta partenera sa de viață a anunțat prin intermediul contului personal de Instagram sfârșitul relației cu acesta, relatează presa internațională.

Iubita acestuia, prezentatoarea tv Elisa Isoardi, a anunțat finalul relației printr-un selfie în care se poate observa cum aceștia stau întinși pe pat unul lângă altul.

Elisa Isoardi are 35 de ani și este gazda unei emisiuni de televiziune din Italia.

Lângă imagine, aceasta a scris următoarea frază: ”Nu voi duce lipsa a ceea ce ne-am dăruit unul altuia, ci a ceea ce ne-am mai putut fi dăruit unul celuilalt…Cu mare respect pentru iubirea adevărată care ne-a unit, îți mulțumesc, Matteo.”

În timpul relației lor care a durat trei ani, Salvini și Isoardi au apărut adesea pe coperțile revistelor de bârfe din Italia, paparazzi urmărindu-i de la canalele din Veneția până la plajele insulelor mediteraneene.

Matteo Salvini a bătut palma cu Liviu Dragnea. S-a lansat Axa București – Roma

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dosarul privind votul din Diaspora A FOST ÎNCHIS, procurorii anticorupție au dispus soluția clasării

Circumscripția 8 din Torino aderă OFICIAL la sărbătorirea Marii Uniri a României. Lorenzo D’Agostino (PD): «Votul a fost unanim»