in

Milano, jefuiesc turiști și trimit un carabinier la spital: 3 minori români arestați

Șoc la Roma: cetățean român găsit fără viață în mijlocul străzii

Trei minori români arestați la Milano. Trei minori au fost arestați de carabinieri pentru tâlhărie după ce au jefuit câțiva turiști polonezi. S-a întâmplat în via Melzi d’Eril din Milano (zona Arco della Pace) în dimineața zilei de duminică, 13 august. 
>>> Ancona, român beat, părăsit de iubită, a încercat să se sinucidă, salvat de polițiștii italieni

Trei minori români arestați la Milano

Trei cetățeni români arestați, doi tineri de 16 ani și un tânăr de 15 ani, toți cunoscuți deja polițiștilor și fără domiciliu stabil.

Totul s-a întâmplat dimineața târziu, când cei trei, conform rapoartelor, au furat smartphone-ul unui cuplu de 24 de ani. Mai în detaliu, trio-ul i-a atacat și i-a împins pe cei doi pentru a fura apoi ceea ce aveau în mâini și a fugit spre via Cagnola. O patrulă a unui nucleu radio mobil în trecere a fost chemată de către victime.

Ulterior, militarii i-au urmărit pe tâlhari. Unul dintre tinerii de 16 ani a încercat să fugă și l-a lovit cu capul pe un carabinier. Acesta din urmă a căzut la pământ suferind o fractură la umărul drept (prognostic 30 de zile). Toți trei au fost arestați și duși la închisoarea pentru minori Cesare Beccaria, scrie  milanotoday.it
>>> Pesaro, româncă arestată după ce și-a bătut partenerul și a rănit un polițist, lovindu-l cu un scaun

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Invazie de crabi albaștri în Italia

Invazia crabilor albaștri, alertă maximă în Italia. „Au început să atace și oamenii”

Genova, un curier a livrat coletul, s-a prăbușit și a murit. „Poate din cauza căldurii”