in

Milano, român de 31 de ani, cade de la balcon și se înfige în gard, transportat în stare foarte gravă la spital

Zbor în gol, de la o înălțime de circa trei metri. Apoi ”impactul” cu gardul, cu corpul literalmente străpuns de vârfurile de metal. Apoi, intervenția deosebit de delicată a pompierilor și cursa disperată către spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.30, duminică 6 noiembrie la Baranzate (Milano), unde un bărbat de 31 de ani de origine română a căzut de la balconul casei sale, un apartament de la etajul întâi al unui bloc de pe via Pordenone. Căderea victimei s-a încheiat pe gardul clădirii, care a străpuns corpul bărbatului.

Pentru a elibera bărbatul au trebuit să intervină pompierii, care au tăiat gardul cu ferăstrăul. Apoi, victima a fost urcată în ambulanță și transportată în stare foarte gravă la spitalul Niguarda.

La fața locului, pentru cercetările de rigoare au sosit carabinierii. Nu se știe, pentru moment, dacă bărbatul era singur în casă, nici dacă a fost vorba de un gest voluntar sau de un accident.


 

Citiți și:

Chieti, român de 51 de ani a murit într-un accident stupid: și-a uitat cheile, a încercat să intre pe fereastră, cădere fatală

Guidonia, a preferat să se arunce de la balcon decât să mai trăiască în teroare. Românca a fost internată

Româncă la Milano: ”Dacă mă evacuaţi, arunc copilul de la balcon”

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fondi, părinți români disperați: nou-născută opărită la spital, grav desfigurată

Siena, gelozia a ucis din nou: româncă de 21 de ani, omorâtă cu mașina de logodnicul sicilian