in

Mister la Rovigo: doi copii și-au găsit mama împușcată în cap, nu se știe de unde s-a tras glonțul

ItaliaMister la Rovigo: doi copii și-au găsit în casă mama împușcată în cap, nu se știe de unde s-a tras glonțul. Presupusă tentativă de omor: o femeie de origine marocană în vârstă de 32 de ani a fost găsită muribundă de către copiii săi minori în locuința lor din Via Fine, în zona rurală din Ariano Polesine (Rovigo), în apropierea unui braț al Padului care marchează granița dintre Veneto și Emilia-Romagna, corrieredelveneto.it.

Descoperirea femeii în stare gravă ar fi avut loc în jurul orei 16.00, pe 28 martie. Femeia în vârstă de 32 de ani, o casnică, a fost găsită rănită la cap. Abia după ce a fost transportată la spital, în urma examinărilor medicale, s-a descoperit că este posibil să fi fost împușcată în cap.

Citiți și: Deținut român de 26 de ani, găsit mort în celula sa din închisoarea din Viterbo

Mister la Rovigo: doi copii și-au găsit în casă mama împușcată în cap

O tomografie computerizată a arătat prezența unui corp compatibil cu un glonț în craniu. Ea se află acum în spital, grav bolnavă. În casa din apropierea femeii nu a fost găsit niciun pistol sau altă armă de foc.

Găsindu-și mama întinsă pe podeaua bucătăriei au fost copiii lor, în vârstă de 11 și 8 ani. Aceștia au alergat imediat la vecinul lor pentru ajutor. Bărbatul a sunat prompt la 118. Serviciile de urgență ale de la 118 au intervenit și au transportat-o de urgență pe femeie la spital. Alături de ea se află acum soțul ei, care nu era acasă în momentul incidentului.

Abia în urma examinărilor medicale s-a constatat prezența unui glonț în interiorul craniului femeii. Tomografia computerizată a dezvăluit cauza rănii: nu a fost vorba de un accident casnic, așa cum ar fi părut la început, ci de ceva mult mai grav, o presupusă tentativă de omor cu un foc de pistol sau cel puțin o armă de foc trasă de nu se știe cine.

Totul este încă învăluit în mister

A fost lansată o anchetă a carabinierilor, coordonată de Procuratura Rovigo. Pentru moment, nu există suspecți sau bănuiți cu privire la cine ar fi putut să o împuște pe femeia aflată în casa de la țară situată pe Via Fine, în Ariano Polesine, o mică stradă înconjurată de câmpuri și situată între drumul regional 495 și drumul provincial 44.

Totul este încă învăluit în mister: ce s-a întâmplat exact în zonă este în curs de reconstituire de către anchetatori. Porțiunea de drum a fost izolată pentru a permite desfășurarea investigațiilor efectuate de unitatea de investigații a carabinierilor. Echipa criminalistică a carabinierilor a lucrat până târziu în noapte pentru a efectua expertizele și a extrage astfel toate detaliile care ar putea fi utile pentru clarificarea faptelor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Badante exploatate la Varese, revoltător ce a pățit o româncă: „Aruncată în stradă”

Cutremur puternic în Italia

Cutremur puternic în Italia: magnitudine 4,6 cu epicentrul în Campobasso