Menu
in

Moare într-o clinică din Italia, la 49 de ani, după o operație estetică la abdomen, trebuia să fie externată dimineața

Moare într-o clinică din Italia, la 49 de ani, după o operație estetică. Femeia, rezidentă la Arzano, se afla la o clinică din Acerra pentru o operație de chirurgie estetică. Trebuia să fie externată dimineața, dar a murit în timpul nopții. Soțul ei a depus o plângere, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Giacomo Efficie a fost un soț fericit în dimineața zilei de miercuri, 1 februarie. Imediat ce s-a trezit, a plecat din casa sa din Arzano, în provincia Napoli, unde locuiește cu familia, și s-a urcat în mașină pentru a merge la Acerra, la clinica Villa dei Fiori. El a trebuit să o ia acasă pe soția sa, Giuseppina Grande, care suferise o operație de chirurgie estetică cu două zile mai devreme, o operație de abdominoplastie. Dar când a ajuns la unitatea sanitară, a aflat că soția sa murise.

Citiți și: Numai bolnav să nu fii: În Italia lipsesc 30.000 de medici și 250.000 de asistente

Moare într-o clinică din Italia, la 49 de ani, după o operație estetică

În timpul nopții, starea femeii – în vârstă de 49 de ani și mamă a doi copii – s-a înrăutățit brusc. Medicii de la clinica Acerra au transferat-o imediat în sala de operație pentru o nouă operație. Dar, în ciuda încercării, Giuseppina a murit în zori. Este posibil ca o hemoragie să fi cauzat moartea femeii. Dar confirmarea va veni abia după autopsia cerută deja de magistrați.

Soțul a fost informat despre cele întâmplate, cu tact și prudență, de către medicii clinicii, considerați a fi în avangarda acestui tip de chirurgie estetică. Giacomo Efficie, după ce a aflat de moartea soției sale, a părăsit clinica pentru a merge la secția de poliție și a depune o plângere.

Acest lucru a declanșat ancheta: cadavrul a fost confiscat și apoi transportat la Policlinico di Napoli, iar anchetatorii au luat dosarele medicale cu detalii despre cele două intervenții chirurgicale – abdominoplastia și apoi încercarea de a salva viața femeii – și despre tratamentul la care fusese supusă.

Giuseppina Grande era foarte cunoscută atât în comuna sa, Arzano, cât și în orașele învecinate. Pentru că bărbatul de 49 de ani era reprezentantul unei cunoscute companii care produce și vinde procesoare de alimente. Și era o vânzătoare foarte activă și capabilă. În aprilie anul viitor, ar fi sărbătorit 25 de ani de căsătorie cu soțul ei, Giacomo. Între timp, cu câteva luni în urmă, a sărbătorit absolvirea fiicei sale în inginerie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]
Exit mobile version