in

Monza, a plătit pe internet 500 de euro pentru o prostituată de lux. Femeia e urâtă, cheamă carabinierii

A vrut să se distreze. A căutat pe internet, a găsit o fată frumoasă care cerea 500 de euro. După ce a plătit, i-a sosit la ușă o prostituată atât de urâtă încât a cerut pe loc banii înapoi. Visul unei nopți de distracție s-a transformat pentru un italian de 35 de ani din Biassono (Monza) mai întâi într-o dezamăgire și apoi într-un coșmar, după ce a sosit și „protectorul” fetei.

Carabinierii de la unitatea din Biassono au arestat un albanez de 35 de ani și o româncă de 40. Ambii deja cunoscuți Justiției. Sunt acuzați de tentativă de șantaj și de favorizarea prostituției.

Contactase femeia de 40 de ani pe internet. Stabilise cu prostituata o întâlnire la domiciliu. Dându-și seama că femeia nu corespundea deloc celei din fotografiile publicate online, a dat înapoi. Refuzând prestația și plata sumei de 500 de euro.

De-o parte, supărare mare pentru visul năruit. De cealaltă, banii promiși se îndepărtau tot mai mult.

Astfel au început cererile insistente pentru a obține oricum banii. Însoțite de amenințarea că în locuință va veni și proxenetul, care a rămas să aștepte în stradă. Așa că a chemat carabinierii, care i-au blocat pe cei doi complici.

În urma controalelor a rezultat că mai fuseseră arestați pentru comportamente similare. Românca și albanezul au fost duși la închisoarea din Monza.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bărbierul săracilor din Bologna, Marius bărbierește și tunde gratuit la Caritas: ”Fac ceea ce pot”

Napoli, sechestru pe zece tone de țigări de contrabandă, în valoare de 2 milioane de euro. Român arestat