in

Napoli, polițistă violată în port: imigrant condamnat la 14 ani

ItaliaNapoli, polițistă violată în port: imigrant condamnat la 14 ani. În data de 27 martie 2023, un imigrant a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru violul unei polițiste la portul din Napoli, Italia, scrie napoli.corriere.it.

Evenimentul a avut loc în luna ianuarie a anului 2022, când o polițistă de 33 de ani a fost atacată și violată de un imigrant ilegal, care încerca să părăsească țara pe o barcă. În urma atacului, polițista a fost grav rănită și a necesitat îngrijiri medicale.

Citiți și: Pavia, român acuzat de fiica sa că a violat-o, achitat după 6 ani de calvar. „Am inventat totul”

Napoli, polițistă violată în port: imigrant condamnat la 14 ani

Polițista a fost reclamantă în proces și, după cum a reieșit în timpul audierii, deși a fost amețită după ce a fost atacată din spate de către bengalez, a încercat să se apere cu tărie înainte de a fi doborâtă, suferind chiar o tentativă de strangulare din partea bengalezului.

După ce și-a pierdut cunoștința – ca urmare a loviturii primite la cap – femeia a fost târâtă din parcare, într-o zonă întunecată și pustie a portului-port. Iar când, în cele din urmă, a reușit să scape de atacatorul ei – un tânăr cu o constituție foarte robustă – și-a chemat imediat colegii în ajutor, a raportat ce s-a întâmplat și a pornit urmărirea.

După o investigație amănunțită, autoritățile italiene au reușit să identifice și să captureze agresorul. Bărbatul a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru viol și agresiune sexuală.

Decizia instanței a fost primită cu satisfacție de polițistele și polițiștii din Italia, care au protestat în repetate rânduri împotriva violenței sexuale asupra forțelor de ordine.

Violul și agresiunea sexuală sunt infracțiuni grave care afectează nu numai victima directă, ci și societatea în ansamblu. În urma acestei condamnări, autoritățile italiene au transmis un mesaj clar că astfel de acțiuni nu vor fi tolerate în țara lor și că cei care comit astfel de infracțiuni vor fi aduși în fața justiției și pedepsiți conform legii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Deținut român găsit mort în închisoare la Viterbo

Deținut român de 26 de ani, găsit mort în celula sa din închisoarea din Viterbo

Pensia românilor din străinătate

Pensiile românilor din străinătate: „În prezent lucrez în Italia, dar am plătit contribuții și în România”