in

”Nasc eu și spuneți că-i copilul vostru”, o romă din Arezzo, prinsă în timp ce își vindea copilul unor români

Tânăra a născut copilul la Spitalul Gruccia din San Giovanni Valdarno, provincia Arezzo, înregistrându-se cu documentele femeii căreia i-a cedat apoi fetița. Înșelătoria a fost descoperită de medici fiindcă nașterea prezenta ”anomalii”: în urma analizelor de laborator a rezultat că grupa sanguină a nou-născutei nu coincidea cu cea a bărbatului care o înregistrase pe micuță drept fiica sa.

Agenții comisariatului din Montevarchi i-a convocat la comisariat pe bărbat, un român de 30 de ani, și pe soția acestuia, o casnică conațională de aceeași vârstă. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că tânăra mamă folosise la spital documentul de identitate al româncei, cu fotografia schimbată.

Potrivit anchetelor, cuplul, neputând să aibă copii, s-a adresat tinerei de etnie romă pentru ca aceasta să se dea drept soția românului și să le vândă copilul ei odată ce-l va fi născut. Potrivit dispozițiilor Tribunalului pentru Minori, micuța a fost luată de Serviciile sociale din Montemarchi și apoi a fost dată în plasament unei familii dintr-o localitate îndepărtată.

Polițiștii continuă ancheta pentru a stabili dacă este vorba de o eventuală rețea internațională.

CITEȘTE ȘI:

Fondi, părinți români disperați: nou-născută opărită la spital, grav desfigurată

Îngrijitoare româncă la Siena, a născut şi a aruncat copilul la gunoi

Descoperire incredibilă în cazul româncei moarte după ce a născut: carabinierii au găsit un al doilea făt decedat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un candidat PMP din diaspora a violat secretul votului prin corespondență

Răzbunare stupidă a unui italian: a împușcat câinii vecinului român