Menu
in

Netflix blochează partajarea parolelor și în Italia: ce se întâmplă acum

Netflix blochează partajarea parolelor în Italia: ce se întâmplă acum. Se aplică conceptul de „gospodărie”: utilizatorul suplimentar, care nu locuiește sub același acoperiș, va trebui să plătească o taxă suplimentară de 4,99 EUR pe lună. Schimbarea de strategie fusese deja anticipată, dar acum devine oficială și în Italia.
>>> Vești bune pentru românii din Italia: zbor nou pe aeroportul din Băneasa de la Roma cu ”Aeroitalia”

Netflix blochează partajarea parolelor în Italia

Așadar, la Netflix, abonamentul se aplică doar pentru „gospodărie”: ceilalți vor trebui să plătească. Sfârșitul partajării parolelor pe Netflix este oficial și în Italia. Platforma de streaming video trimite în aceste ore un e-mail către toți abonații din Italia, în care scrie:

„Contul tău Netflix este destinat unei singure gospodării, adică ție și celor care locuiesc cu tine. Toți membrii gospodăriei dvs. pot viziona Netflix oriunde doresc (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot profita de noile funcții, cum ar fi Transfer Profile și Manage Access and Devices’. Cei care nu fac parte din „familie” sau din „gospodărie”, adică cei care nu locuiesc sub același acoperiș, sunt „utilizatori suplimentari”

Ceilalți vor trebui să plătească o taxă suplimentară de 4,99 pe lună.

Acest lucru a fost anunțat de Netflix, punând astfel capăt, de fapt, practicii de ‘partajare a parolelor’, foarte răspândită în Italia și până acum câțiva ani încurajată în mod deschis de platforma americană. „Începând de astăzi, vom începe să trimitem acest e-mail abonaților din Italia care împart un cont Netflix în afara gospodăriei lor”, a anunțat compania.

Compania a mai precizat prin e-mail: „Continuăm să facem investiții semnificative pentru a vă oferi filme și seriale noi, astfel încât să existe întotdeauna ceva pe Netflix pentru dumneavoastră, în funcție de gusturile, stările de spirit, preferințele lingvistice sau de persoanele cu care doriți să vă uitați la Netflix’.

sursa: Corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version