in

Oroare la un cimitir din Torino: jefuiau cadavrele, le scoteau dinții de aur și făceau grătare între morminte – VIDEO

Cimitirul ”Parco” din Torino a devenit loc de distracție pentru angajați și sursă de câștiguri fabuloase. În urma unor denunțuri, polițiștii au efectuat înregistrări video din care rezultă că în cimitir se făceau adevărate petreceri cu grătare încinse și distracții pe măsură. Ce este mai grav însă e că angajații care se ocupau de dezgroparea și incinerarea cadavrelor, după zece ani de la înhumare conform planurilor administrative, furau bijuteriile și în unele cazuri scoteau chiar dinții de aur de la corpurile defuncților.

Adevărate orori au fost descoperite după vizionarea filmelor făcute la cimitirul ”Parco” din Torino. 15 persoane au fost arestate fiind învinuite de corupție, falsificare de acte, mită, distrugere și profanare de morminte și cadavre.

Carabinierii au descoperit că în timpul operațiilor de exhumare – în absența membrilor familiei – trupurile au fost jefuite de toate obiectele prețioase rămase în sicriu. Potrivit anchetatorilor, groparii au modificat rapoartele potrivit cărora multe cadavre erau încă nedescompuse iar pentru cadavre era nevoie de incinerare, operație care garantează operatorilor de la cimitir o despăgubire de 20 de euro pe fiecare cadavru.

Militarii au filmat schimbul de obiecte prețioase dintre gropari și cei care colecționau astfel de obiecte chiar în afara cimitirului din Bertani. Livrările aveau loc direct la mașină. În timpul investigațiilor au descoperit, de asemenea, că unii muncitori din cimitir au organizat grătare între morminte în timpul programului de lucru.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Un român a făcut spectacol la Campionatul Italiei la tenis de masă: ”Este Roger Federer al ping-pongului italian” – VIDEO

Aosta, român mort la muncă, patronii i-au ascuns cadavrul în pădure