in

Padova, orgiile preotului Andrea Contin: sex cu enoriașele în casa parohială

Era deasupra oricărei suspiciuni, fiind un preot foarte stimat la Padova. Însă acum don Andrea Contin, de 48 de ani, preot la biserica din San Lazzaro, mic cartier de 1.500 de suflete de la periferia Padovei, situat între cartierul Stanga și strada care duce la punctul autostradal de taxare Padova Est, a ajuns în registrul anchetaților pentru favorizarea prostituției și violență privată (Dieceza s-a arătat ”rănită” de această poveste și preotul s-ar fi retras). Vestea a explodat ca o bombă.

Potrivit acuzării, începând cu 2014 preotul Contin ar fi avut o relație sentimentală cu o enoriașă de-a sa. O iubire intensă, însă curând transformată în situații bolnăvicioase.

În urmă cu câteva săptămâni, femeia a denunțat la carabinieri că a suferit din partea preotului raporturi sexuale extreme și violente, dar mai ales că a fost oferită altor bărbați în schimbul banilor. Acuzații grave pentru care Procuratura a demarat anchete, care au culminat cu percheziționarea casei parohiale din folosința preotului. Militarii au sechestrat numeroase jucării erotice cum sunt bicele și vibratoarele, dar și materiale pornografice.

Ancheta a fost demarată de procurorul Roberto Piccione, după denunțul de pe 6 decembrie al unei italience (nu româncă, cum s-a spus inițial în presă) care ar fi avut o relație cu preotul. O relație presărată cu sex violent și nu numai. Potrivit versiunii femeii, părintele Andrea ar fi oferit-o altor bărbați în schimbul unor bani.

«Și eu am făcut sex cu părintele Andrea. Un sex tot mai extrem, cu lovituri, palme, scuipări și jocuri erotice. Un sex care s-a încheiat când el, dorind tot mai mult, a pretins să o fac și cu alți bărbați… Am refuzat», a confirmat o altă enoriașă.

Femei multe

Femei multe în viața dublă a preotului Andrea Contin.

Un preot care iubea întâlnirile sexuale și orgiile, deseori filmate. Iată de ce pe durata percheziției în casa parohială, anchetatorii au sechestrat diferite suporturi informatice care – se suspectează – ar putea să conțină filmulețe realizate pe timpul acelor întâlniri sexuale sado-maso sau în grup care au avut loc atât în locuința preotului cât și în locuințele iubitelor. Și au pus sub sechestru și celulare și computere ale preotului, inclusiv obiectele recuperate din așa-numita ”cameră a jucăriilor”: vibratoare, zgărzi și cătușe.

Două femei acuză preotul. Prima de 49 de ani, a semnat împotriva bărbatului un denunț care a declanșat ancheta: relația dura din 2012. A doua, de 51 de ani, depistată pe timpul cercetărilor începute după plângerea depusă pe 6 decembrie, a confirmat povestirea primeia.

Ce au în comun cele două femei? Ambele sunt italience și enoriașe ale parohiei din San Lazzaro, cu un trecut asemănător: zbătându-se între probleme personale și financiare, s-au adresat preotului pentru a găsi un ajutor pe timpul unui divorț dificil. Iar el nu a refuzat să le sprijine: mereu dispus să asculte, după o primă îmbrățișare, a doua a devenit mai afectuoasă și învăluitoare, apoi o mână a ajuns pe coapsă pe timpul întâlnirii următoare și așa mai departe.

Cele două femei ar fi ajuns la discreția preotului în așa măsură încât li s-a cerut să accepte raporturi sexuale plătite cu alți bărbați. Don Andrea le-ar fi obligat la sex extrem. Nude, cu zgardă la gât și cizme albe: iată ipostaza preferată pentru femeile sale potrivit declarației amantei de 48 de ani, care a semnat un proces-verbal de opt pagini plin cu detalii scabroase. Percheziția a confirmat spusele sale: în casa parohială au fost găsite și cizmele (toc înalt și culoare albă, perfect stil prostituată) și zgarda cumpărate dintr-un sex shop.

Denunțul

Opt pagini de denunț, dintre care șase în care se povestește despre o iubire greșită marcată de presupuse violențe și abuzuri. Este denunțul prezentat de femeia de 49 de ani care îl acuză pe părintele Andrea Contin, preot din San Lazzaro, actualmente suspendat din serviciu.

«Am început să frecventez parohia din San Lazzaro în 2001». Astfel începe depoziția femeii. «În 2006 a sosit la șefia parohiei Andrea Contin. Într-o zi, invitându-mă în casa parohială, după o scurtă conversație m-a îmbrățișat și m-a sărutat pe gură. Am rămas împietrită, am plecat răvășită».

«În februarie/martie 2011 a avut loc primul raport sexual în casa parohială. Nu a fost blând, ci deosebit de agresiv. Cu toate acestea, mă simțeam tot mai îndrăgostită și fericită datorită atențiilor sale.

Eram cu adevărat fericită să primesc multe atenții, până când mi-a dat să citesc câteva mesaje foarte deocheate primite de la alte admiratoare. Îmi arăta și foto cu femei dezbrăcate pe timpul unor acte sexuale cu alți bărbați. Unele erau enoriașe pe care eu le văzusem frecventând biserica”.

”M-a dus deseori în parcările autostradale din zona Vicenzei pentru a-mi arăta bărbați și femei care făceau sex în afara mașinii. În acea perioadă mi-a dat și cheile casei parohiale și m-a ajutat financiar la achiziționarea unei mașini fiindcă nu aveam.

A început să fie foarte exigent din punct de vedere sexual și mi-a făcut fotografii mai întâi îmbrăcată, apoi parțial dezbrăcată. În final complet nudă. Voia raporturi tot mai deocheate. Avea mereu cu el o valijoară cu vibratoare, măști, articole din piele deja în mod vizibil folosite de alte femei. Într-o zi m-a dus într-un sex shop din Alto Vicentino de unde a acumpărat anumite produse erotice».

«Într-o zi m-a dus la părintele Roberto Cavazzana din Carbonara di Rovolon, spunându-mi că trebuie să-l salute. La un moment mi-a luat capul și mi l-a apăsat în jos spunând că trebuie să am un raport oral. Am ascultat. Același lucru s-a întâmplat a doua oară, când părintele Andrea m-a dus la cină cu părintele Roberto într-un restaurant. Ulterior ne-am dus în casa parohială la Carbonara di Rovolon, unde am avut un raport sexual în trei».

«A început să-mi ceară să merg în spatele casei parohiale pentru a-i atrage pe tinerii care jucau fotbal și, odată ademeniți, m-a constrâns să am relații cu ei lângă garaj. El mă filma pe ascuns».

«Neimaifiind dispusă să fac sex în grup în acel fel, mi-a oferit o alternativă. Ne-am dus la Limena și a dorit ca eu să mă uit în timp ce avea un raport cu un transsexual».

Preotul nu neagă: «Referitor la percheziția care mi-a fost făcută, declar că am cunoscut în parohie cinci femei, cu care, după o lungă cunoaștere, am avut o relație sentimentală transformată în raporturi sexuale. Raporturile se consumau de obicei în casa parohială, la acestea participând uneori și alți bărbați, chiar de culoare. Această ultimă circumstanță a avut loc numai cu o femeie…”, a spus părintele în fața investigatorilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reggio Emilia, bătrână de 91 de ani, secerată de un Tir de Neamț pe trecerea de pietoni

Grillo: «Europa este faliment total. Trump? Lumea are nevoie de oameni puternici»