in

Palermo, muzică și grătare incinse pe acoperișul blocurilor. Primarul: ”criminali inconștienți”

În ciuda restricţiilor impuse de autorităţi, mai mulţi italieni din Palermo au găsit metode pentru a păcăli controalele poliţiei şi au încins grătare pe acoperişul blocului. Copii, părinţi şi bunici au fost surprinşi dansând în fața camerelor de filmat ale vecinilor. Totuşi, petrecerea de Paşte a fost întreruptă în scurt timp de poliţie.

Profitând şi de vremea frumoasă, italienii s-au organizat şi şi-au dat întâlnire pe acoperişurile blocurilor pentru a încinge grătarele de Paşte. Astfel, oamenii au încălcat restricţiile şi nenumăratele sfaturi privind combaterea răspândirii coronavirusului. În cazul surprins în imaginile virale, poliţia a intervenit în scurt timp şi i-a avertizat din elicopter pe petrecăreţii din Palermo să elibereze acoperişul şi să se întoarcă acasă.

Leoluca Orlando, primarul din Palermo, i-a numit „criminali inconştienţi” pe petrecăreţi. De asemenea, mai multe anchete pentru identificarea acestora au fost declanşate de către autorităţi. Mai mult, primarul a declarat că identificarea acestor oameni va fi extrem de uşoară având în vedere că foarte mulţi dintre ei au postat poze de la faţa locului pe reţelele de socializare, informează Giornale di Sicilia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Asistente românce în Italia, internate după ce au dezvoltat forme grave ale infecției: ”10 zile nu am putut să mănânc nimic, hidratată prin venă”

Italia, propunere pentru ”taxa Covid”: ar fi plătită de către persoanele al căror venit anual depășește 80.000 de euro