in

Paliano, tânăr român găsit mort în casa surorii sale, fusese înjunghiat și bătut de niște huligani

La Roma era un om fără ocupație și poate a intrat în vreun anturaj periculos. La începutul lui septembrie niste huligani l-au adus în pragul morții înjunghiindu-l și lovindu-l în cap într-o casă abandonată din Rustica.

După circa 20 de zile la Umberto I și după tratamentele de rigoare, A.D, român de 38 de ani, a fost primit cu dragoste de sora care locuiește de mai mult timp în zona Mole din localitatea Paliano.

Pe 20 septembrie sora sa l-a găsit fără viață în propria locuință și a avertizat forțele de ordine. Carabinierii de la unitatea din Agnani au intervenit și corpul tânărului român a fost transportat la secția de Medicină Legală din Frosinone unde va fi autopsiat pentru a se înțelege cauzele morții. Între timp, carabinierii din cartierul Montesacro din Roma i-au arestat deja pe cei trei care l-au adus în pragul morții.

Acum judecătorul roman va trebui să schimbe capul de acuzare în omucidere. În orice caz este o poveste cu adevărat foarte încălcită care va putea fi descifrată numai de anchetatorii care se ocupă de caz.


Citiți și:

Teramo, îngrijitoare română atacată și lovită cu o macetă de rudele bătrânului, s-a ales cu răni pe tot corpul

Crimă la Foggia, român arestat după fotografiile prezente pe profilul Facebook

Cazul româncei de 28 de ani, ucisă și abandonată pe câmp la Boscomantico: arestat un paraguayan de 22 de ani

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Surpriză pentru un român din Roma: «M-am întâlnit cu Papa Francesco, a venit pe ascuns, ne-a luat prin surprindere»

Italianul Luigi Macio a văzut Europa cerșind. Acum este în România. «Un câine mi-a fost dăruit de un român, în Italia. Românii sunt oameni buni»