in

Paolo Maldini, infectat cu coronavirus: «Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept…»

Paolo Maldini, fostul jucător de la AC Milan, a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. El susține a povestit că a simțit ”ca o gheară în piept” și și-a pierdut gustul și mirosul.

“Mă simt destul de bine, răul a trecut. Mai am însă un pic de tuse seacă, mi-am pierdut simțurile, gustul şi mirosul, dar sper să-mi revină.

A fost ca o răceală mai puternică, dar nu una normală. Un sportiv îşi cunoaşte bine corpul și la fel sunt și eu. Durerile sunt destul de puternice, apoi simţi acea gheară în piept. Este un virus complet nou, iar corpul se luptă cu un duşman pe care efectiv nu-l cunoaşte. Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat. Şi Daniel simte dureri şi febră, dar e tânăr şi are tot o formă uşoară. Cred că şi ceilalţi din familia mea s-au infectat, dar virusul a ieşit deja din ei, pentru că rezultatul testelor a fost negativ. Mi-e tare dor de jucători, 14 zile nu i-am văzut deloc! Nu știu de unde l-am luat. Soția mea a petrecut trei săptămâni în pat.

Înainte de asta, în mijlocul lui februarie, cel mai mare dintre bieții noștri, Christian, care are 23 de ani și locuiește cu noi, s-a simțit destul de rău, cred că el a avut cea mai gravă formă. Eu am simțit primele simptome joi, pe 5 martie. M-am tratat doar cu paracetamol”, a spus Paolo Maldini, pentru Corriere della Sera.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

”Lucrătorii medicali suferă de stres puternic”. Asistentă la un spital din Lombardia, s-a sinucis de frică să nu infecteze alți oameni

Preot

Coronavirus într-o biserică din București: doi preoți, confirmaţi cu COVID-19