in

Paradă aeriană și spectacole pirotehnice deasupra Stadionului Olimpic din Roma, ÎNCEPE Campionatul European de fotbal EURO 2020

Tenorul italian Andrea Bocelli va cânta vineri la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Fotbal – EURO 2020 pe Stadio Olimpico din Roma, înainte de partida inaugurală dintre Italia şi Turcia, care va fi transmisă de PRO TV de la 22:00.

Bocelli va cânta aria de Giacomo Puccini “Nessun Dorma” într-o ceremonie în care se prevede să aibă loc şi o paradă aeriană şi un spectacol pirotehnic deasupra Stadionului Olimpic, potrivit Agerpres.

Tenorul italian a cântat în trecut şi la alte evenimente sportive importante, precum ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino 2006, sau la finala Ligii Campionilor de la Milano 2016, care a fost câştigată de Real Madrid.

Printre protagoniştii ceremoniei de vineri seară de pe Stadio Olimpico se vor afla şi foştii internaţionali italieni Francesco Totti, de la Roma, şi Alessandro Nesta, simbol al echipei Lazio şi AC Milan.

Organizatorii ceremoniei de deschidere au pregătit şi o coregrafie care va cuprinde 24 de baloane, simbolizând cele 24 de selecţii naţionale care participă la turneul final al Campionatului European de Fotbal – EURO 2020, desfăşurat un an mai târziu decât era programat, din cauza pandemiei de coronavirus.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
mici vaccin

Ofertă de “nerefuzat” în România: Vaccinare şi mici cu muştar!

Accident domestic la Trapani, copil român de 8 luni opărit cu apă clocotită, dus cu elicopterul la spital