in

Șoc la Perugia, o româncă de 70 de ani a încercat să răpească o fetiță: „Lasă copilul și pleacă imediat”

Șoc în Altotevere, Perugia, unde o româncă de 70 de ani a răpit un copil. Femeia a fost găsită de tatăl copilului, care a reușit să-și recupereze fiica, strigând: „Lasă copilul și pleacă imediat”. Faptul a avut loc zilele trecute în zona Altotevere, provincia Perugia. A fost identificată o femeie de 70 de ani care, în ciuda acuzației grave, rămâne în libertate, scrie Perugia Today.
>>> Trento, româncă de 40 de ani arestată, și-a înjunghiat iubitul italian după o ceartă aprinsă

O româncă de 70 de ani a răpit un copil

Infracțiunea este foarte gravă: tentativa de răpire a unei fetițe. Plângerea se referă la o femeie în vârstă de 70 de ani, de naționalitate română, rezidentă recent în San Giustino. Reclamanții sunt cei doi părinți care, conform descrierii lor, în timp ce se plimbau într-o zonă verde împreună cu fetița lor, s-a întâmplat ceva anormal. Alarma a declanșat imediat: la scurt timp, tatăl a identificat o bătrână care mergea mână în mână cu fetița și apoi a ridicat-o și a mărit pasul.

Dar părintele, apropiindu-se din ce în ce mai mult și țipând să-i dea drumul, a reușit să o elibereze pe minoră. Odată securizat copilul, părinții i-au contactat direct pe carabinieri pentru a sesiza tentativa de răpire, punând la dispoziție toate elementele de urmărire a femeii.

În mai puțin de 48 de ore carabinierii din San Giustino au identificat-o și interogat-o pe femeia de 70 de ani, care în cele din urmă a fost denunțată pentru o infracțiune foarte gravă, dar în prezent lăsat în libertate.
>>> Româncă acuzată de răpire, obligată să-și dea copiii fostului soț italian și să plătească o amendă uriașă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
românca și-a atacat iubitul

Trento, româncă de 40 de ani arestată, și-a înjunghiat iubitul italian după o ceartă aprinsă

Româncă accidentată la muncă la Filo di Argenta

Româncă accidentată la muncă la Filo di Argenta: lovită de cinci saci de 100 de kg