in

Planul lui Draghi: Super Green Pass obligatoriu pentru TOȚI lucrătorii, chiar și pentru munca de acasă

Super Green Pass obligatoriu pentru TOȚI lucrătorii, chiar și pentru cei care lucrează de acasă.

Cel puțin deocamdată nu va exista nicio obligație de vaccinare extinsă la întreaga populație.

Draghi vrea super green pass obligatoriu pentru toti lucratorii din Italia
Draghi vrea super green pass obligatoriu pentru toti lucratorii din Italia

Super Green Pass pentru toți lucrătorii din Italia

Potrivit celor anticipate de ”La Repubblica”, „linia premierului, împărtășită cu ministrul Sănătății Roberto Speranza, este de a impune Super Green Pass tuturor lucrătorilor publici și privați. Chiar și celor care lucrează de acasă.

Este așa-numitul 2G, așa cum a fost definit în Austria și Germania, permisul eliberat celor care sunt vaccinați sau tocmai s-au vindecat de Covid, și care nu mai are în vedere posibilitatea unui test negativ.

Premierul va aduce mâine această propunere Consiliului de Miniștri, cu un motiv destul de solid: să poată afecta nucleul dur al celor No Vax, convingând cel puțin jumătate dintre ei să treacă în administrare înainte de a ajunge la vârful infecțiilor”.

Draghi urmărește să determine 2,5 milioane de persoane să facă prima doză

Cu toate acestea, propunerea nu pare să aibă aprobarea tuturor celor din guvern. Citim în Repubblica: „În prezent sunt 5,5 milioane de italieni peste 12 ani care nu sunt încă vaccinați. Majoritatea au vârste cuprinse între 40 și 59 de ani.

Potrivit estimărilor ministerului, jumătate dintre aceștia – 2,7 milioane – sunt angajați, au un loc de muncă mai mult sau mai puțin stabil.

Prin impunerea Super-green-pass-ului asupra tuturor activităților profesionale și comerciale (companii, mari retaileri, magazine, birouri publice și private, transport, logistică etc.), guvernul se așteaptă să împingă cel puțin 2,5 milioane de oameni să se supună primei doze în termen de 10 -15 zile (perioada de grație încă nu a fost definită) de la intrarea în vigoare a prevederii”.

Momentul nu este întâmplător. „În două săptămâni, potrivit epidemiologilor guvernamentali, vom avea vârful infecțiilor din al patrulea val din cauza variantei Omicron”.

A fost descoperită O NOUĂ VARIANTĂ, cu 46 de mutații. „Vine din Camerun”

Lega și M5S vor un compromis

O parte din Lega și Movimento 5 Stelle nu agreează linia Draghi, „deci va fi necesar să înțelegem ce fel de compromis politic se poate ajunge și ce va ieși din Consiliul de Miniștri.

În orice caz, stocurile de vaccinuri devin și mai esențiale, pentru că din 10 ianuarie restricțiile privind Super Green Pass (necesar pentru a accesa, printre altele, restaurante și transport public local, un fel de lockdown pentru No Vax) și așteptarea până la rapel se scurtează de la 5 la 4 luni după a doua doză”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
roman hot furt apartament

Bologna, hoț român, arestat după ce a sărit de la etajul doi și s-a accidentat

permise romani diaspora

Afacere ilegală cu permise auto. Românii din diaspora plăteau 2.000 euro pentru document