in

Preot din Italia, propagandă în biserică: ”Covid nu există”

Un preot paroh din Italia a făcut propagandă de negare a pandemiei (”Covid nu există”) şi a rostit numeroase alte fraze împotriva Papei Francisc, vinovat pentru sprijinul său în campania de vaccinare (”El este nu adevăratul Pontif”). El a fost înlăturat din biserică, scrie Mediafax.

O sută de oameni fără măşti s-au adunat în biserică pentru a asculta discursul împotriva vaccinării.

În urma propagandei făcute, preotul paroh al bisericii San Sebastiano Martire din Marischio di Fabriano (Ancona), don Gino Pierosara, a fost înlăturat din biserică de către Arhiepiscopie. Decizia a fost făcută publică printr-un comunicat de presă.

Preotul Gino Pierosa a susţinut ultima predică pe 7 noiembrie, când 100 de susţinători ai săi s-au adunat să-l asculte.

Berlusconi a făcut a treia doză de vaccin: „Acum e rândul tău” – VIDEO

Preotul a avut COVID-19 în ianuarie anul trecut

Un medic ginecolog, Roberto Petrella, a postat a doua zi după întâlnire un video în care povestea pe Facebook că erau doar câteva persoane cu măşti şi toţi îl lăudau pe Don Gino Pierosara, numindu-l „un om mare, bine documentat şi pregătit”.

Preotul, care nu a fost niciodată vaccinat, a fost testat pozitiv pentru Covid în ianuarie anul trecut şi ar fi fost în centrul unui focar izbucnit în casa clerului din Fabriano, care a dus la moartea a 3 preoţi şi a unei călugăriţe.

Cu toate acestea, Don Gino s-a apărat declarând: „Nu sunt un infectator”, mai scrie Mediafax.

Motivarea excluderii din biserică: „Din cauza pericolului pe care îl reprezintă adunarea a zeci de persoane fără măşti şi fără distanţare – a scris episcopul – aşa cum se constată într-un videoclip al aceluiaşi lector, o gravă încălcare a prevederilor şi normelor de respectare în lăcaşurile de cult şi parohii”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Aprilia, fortăreața românilor nevaccinați: „I-aș închide în case, ca în Austria”

munca strainatate3

S-a întors în ţară, dar nu se poate adapta. „În străinătate eram RESPECTATĂ”