in

Puglia, bătrân condamnat la 2 ani de închisoare, o pipăia și îi cerea obsesiv îngrijitoarei române să aibă relații sexuale cu el

O pipăia și îi cerea îngrijitoarei să întrețină relații sexuale: bărbat de 78 de ani condamnat la 2 ani de închisoare.

Întâmplarea datează din primele zile ale lui iunie 2015. Potrivit victimei care a prezentat denunț și a filmat abuzurile, inculpatul ar fi molestat-o în mai multe ocazii.

A pipăit și a încercat să sărute o tânără îngrijitoare română, motiv pentru care bărbatul de 78 de ani din Taurisano (Puglia) a fost condamnat la 2 ani de închisoare (cu suspendarea pedepsei și nemenționarea condamnării în cazier). Judecătorii l-au considerat vinovat de infracțiunea de viol. Procurorul, în schimb, a invocat achitarea.

Victima molestărilor, o româncă de 27 de ani, nu s-a constituit parte civilă. Avocatul bătrânului va face apel. A evidențiat necredibilitatea acuzațiilor aduse în actul de denunț din partea îngrijitoarei care nu a fost niciodată audiată. În plus, a subliniat că videoul prezentat de presupusa victimă nu ar dovedi niciun act de viol.

Întâmplarea datează din primele zile ale lunii iunie 2015. Pe baza celor susținute inițial de acuzare, bărbatul de 78 de ani din Taurisano a molestat-o de mai multe ori pe îngrijitoare. Se vorbește de sărutări pe gât și pe obraji, pipăiri pe sâni și în alte părți ale corpului. Nu numai, inculpatul i-ar fi cerut ”în mod obsesiv” să aibă relații sexuale, arătându-i părțile intime.

Astfel, acum doi ani la sfârșitul lui iunie, românca de 27 de ani  a prezentat plângere la comisariatul din Taurisano.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Răstigniți în Sicilia

Reacția guvernului după cazul românului bătut în Sicilia de un consilier PD: ”Ne exprimăm regretul…”