in

„Fură munca italienilor”, mașinile imigranților, atacate cu praștia la Pavia

Un șomer din Pavia distruge mașinile parcate în fața unui magazin etnic. Păcat că mașinile erau ale unor italieni. Denunțat pentru rasism.

Când au sosit carabinierii, A.F. încă avea praștia în mână și era la fereastră, lansând bile din fier înspre câteva mașini parcate lângă locuința sa din Mortara, provincia Pavia.

La puțin i-a folosit, odată ce și-a dat seama că a fost descoperit, să arunce arma în stradă. Când au intrat militarii în apartamentul său, au găsit alte două sute de proiectile gata să producă daune, în numele unui proclamat (și din câte se vede puțin eficace) război împotriva străinilor. În locuință se aflau și o carabină cu aer comprimat, un arc, săgeți și cuțite.

Bărbatul, de 53 de ani, a spus că este ”un naționalist” și un ”italian adevărat”, șomer de șapte ani după închiderea fabricii de textile la care era angajat. ”Explica că neajunsurile sale – au povestit carabinierii – derivaseră din faptul că în Italia posibilitatea de angajare, după spusele sale, este dată numai extracomunitarilor”.

Astfel, înarmat cu o praștie, s-a gândit să se ”răzbune” luând în vizor mașinile care credea că sunt proprietatea unor cetățeni străini. De ce? Pur și simplu pentru că erau parcate în fața unui magazin alimentar etnic.

În realitate, A.F. a spart luneta unei palermitan și a strâmbat capota unei utilitare a unui rezident (italian) din Mortara. ”Ținta slabă” nu l-a salvat însă de un denunț pentru distrugere agravată de scopul discriminării rasiale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Vând apartament, reducere pentru români”, proprietarul, acuzat de discriminarea italienilor

Parlamentari certaţi cu legea fac legile României. La fiecare zece parlamentari, unul este în atenţia Justiţiei