in

Rachele Mussolini, nepoata Ducelui, cea mai votată la alegerile de la Roma

Rachele Mussolini, nepoată a Ducelui, a fost cea mai votată candidată de la Roma. Ea a obținut 6.522 de voturi, candidând pe lista partidului „Fratelli d’Italia”.

Numele de familie nu contează, este sigură Rachelle Mussolini.

Rachele Mussolini cea mai votată Roma

«A fost întotdeauna o povară grea. Am învățat de când eram copil să trăiesc cu ea. La școală mă arătau cu degetul, dar apoi persoana prevalează asupra numelui său de familie», a declarat ea, citată de „Il Messaggero”.

Rachele Mussolini, nepoata Ducelui, este fiica lui Romano Mussolini, al patrulea fiu al lui Benito Mussolini.

Este cea mai votată candidată la consiliul local din Roma, cu 6.522 de voturi. Asta nu a scutit-o de diferite atacuri pe web.

«La Roma, nepoata dictatorului fascist a obținut cel mai mare număr de voturi în consiliul orașului. Este greu de imaginat că acest lucru s-ar putea întâmpla în alte țări », au scris mulți pe Twitter.

Dar sunt și cei care o apără: «Nu am înțeles … O persoană doar pentru că are acel nume de familie și are o relație de familie înseamnă că este un delincvent, un criminal? Nu poate face politică?».

Alegeri locale Italia: Centrul-stânga câştigător în marile oraşe italiene Milano, Napoli şi Torino

Prenumele bunicii

Rachelle este sora vitregă a Alessandrei Mussolini, și este fiica lui Romano Mussolini și a celei de-a doua soții a acestuia, Carla Maria Puccini (Alessandra Mussolini s-a născut din prima căsătorie a fiului Ducelui cu Maria Scicolone, sora Sophiei Loren).

Are același nume ca și bunica ei – Donna Rachele, soția lui Benito – și a fost deja aleasă la consiliul general al Romei în 2016. În timpul primului său mandat, pe lângă desfășurarea activităților sale în cadrul comisiilor capitoliene, a ocupat și funcția de vicepreședinte al Comisiei de control, garanție și transparență din Roma Capitale.

„Sunt mulțumită”

Rezultatele alegerilor au surprins-o. «Sunt cu siguranță mulțumită de acest rezultat. Cu siguranță merit pentru munca pe care am făcut-o în cei cinci ani în Consiliul municipal de opoziție cu colegii mei din Fratelli d’Italia, cu care am împărtășit multe bătălii întotdeauna și numai în interesul orașului și într-un mod non-instrumental.

Am crescut foarte mult personal. Am fost aleasă pe o listă civică, care a susținut-o pe Giorgia Meloni, cu o mână de voturi și, prin urmare, faptul că am crescut mult este cu siguranță plăcut. În orice caz, sunt fericită și mulțumită de munca mea ».

Ce spune despre bunicul ei, Ducele

«Ce cred despre bunicul meu? – a spus ea într-un interviu din 2016 – Fascismul trebuie să fie transmis istoriei. Înțeleg curiozitatea mass-media pentru mine și sora mea, dar mi-aș dori să ne putem concentra asupra problemelor reale.».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Italia anunță o reformă fiscală importantă: reducerea unor impozite, modificarea TVA, tarife reduse la alimente, transporturi și medicamente

rapit padova copil

Padova, băiețel român de 5 ani, răpit din fața mamei: ”Doi indivizi o țineau pe ea de mâini și un al treilea l-a luat pe copil”