in

Raid în Catania. Peste 100 de mafioți din temutul clan Santapaola-Ercolano au fost reţinuţi de carabinieri

cosa noastra

Razie în Sicilia, clanul Santapaola-Ercolano, care face parte din Cosa Nostra, a fost decimat. O mega operațiune anti-mafie a carabinierilor cu peste o sută de arestări a avut loc noaptea trecută la Catania.

Conform Gazzetta di Mantova, forţele de ordine i-au luat prin surprindere pe mafioți, acțiunea din Sicilia desfășurându-se în cel mai mare secret. Clanul Santapaola-Ercolano era cel mai influent din orașul Catania. Controla tot traficul de droguri, de la cannabis la hașiș, heroină și cocaină. Estul Siciliei a fost ani la rând terorizat de mafioții familiei Santapaola-Ercolano, arată gandul.ro.

Cel mai mare raid împotriva mafiei din ultimii ani a dus la arestarea a 101 de persoane, scrie agenția dpa. 18 mafioți au fost plasați în arest preventiv, inclusiv două persoane au ajuns într-o închisoare pentru minori. Totodată, pe numele a 12 suspecţi au fost emise măsuri restrictive, precum ordine de a nu părăsi oraşul sau de a se înfăţişa regulat la secţia de poliţie.

Suspecţii sunt acuzaţi de diverse delicte, printre care asociere în scop mafiot pentru trafic şi comercializare de droguri sau pentru posesie de arme. O celulă a clanulului Santapaola-Ercolano, membru în Cosa Nostra, controla traficul de droguri, iar o parte din încasări era folosită pentru a sprijini familiile mafiote care aveau membri la închisoare.

Battipaglia, 600 de persoane la o înmormântare online a unei italience, era foarte apreciată de români

Italia, vaccinarea va începe la sfârșitul lunii ianuarie și NU VA FI OBLIGATORIE