in

Răzbunare josnică a unui italian de 79 de ani: a acuzat o îngrijitoare română de furt pentru că i-a refuzat avansurile sexuale

Pe 8 februarie, bărbatul a semnalat că a fost înșelat de o îngrijitoare, fără însă a depune plângere. În urma anchetelor efectuate de polițiștii din Forlì s-a stabilit că presupusa escroacă nu era altceva decât victima unui episod de molestare. Faptele s-au consumat la Forlì pe via Corridoni, unde cei doi s-au întâlnit pentru un interviu legat de muncă.

Bărbatul, italian de 79 de ani, a declarat agenților că românca s-ar fi prefăcut că dorește să lucreze ca îngrijitoare și i-a furat circa 400 de euro și un lănțișor din aur, apoi a fugit.

A doua zi, după ce a aflat din mass-media acuzațiile aduse de bătrân, femeia s-a prezentat la comisariatul de poliție și a declarat că nu a furat nici banii, nici lănțișorul din aur. În plus, le-a arătat polițiștilor conținutul celularului său pentru a demonstra că bărbatul continua să o caute. Tânăra a mai declarat că bărbatul ar fi contactat-o cu scuza de a avea nevoie de o îngrijitoare, dar că odată ce s-au întâlnit i-a propus să aibă relații sexuale și să se mute în locuința sa. Acesta ar fi adăugat că dacă nu-i va accepta propunerea o va denunța la poliție pentru furt și pentru a o convinge i-a oferit suma de 400 de euro și un lănțișor din aur.

Românca a refuzat orice fel de relație și cadourile oferite. Italianul, văzând că este respins, a urmărit-o până la locuința sa, continuând în mod insistent să îi telefoneze și să-i spună că a făcut deja plângere și că dacă se va duce să trăiască cu el o va retrage.

Femeia a mai spus că bărbatul i-a arătat că are un pistol pe care îl păstra în torpedou. Carabinierii l-au găsit pe bătrân la Forlì și pe timpul percheziției au descoperit un pistol de jucărie, suma de 400 de euro și lănțișorul din aur despre care declarase în mod fals că i-au fost furate.  Bărbatul a fost denunțat.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bătrân lovit fără milă și tranchilizat, îngrijitoare română condamnată la nouă ani de închisoare

Jafuri cu ajutorul îngrijitoarei: anihilată o bandă de hoți ce a pus la cale zeci de furturi în provinciile Pisa, Lucca și Livorno